publicat la 10.03.2015
publicat la 10.03.2015
publicat la 06.03.2015
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Maioneză din ouă întregi - în 3 secunde
Se pun 3 ouă întregi în vasul de la blender; în lipsa acestuia se folosește un recipient înalt (carafă... etc). Se pune uleiul și sarea. Se pornește blender-ul... iar în câteva secunde, maioneza-i gata. :) Se adaugă zeama de lămâie și...
Hrean cu oțet (simplu sau cu sfeclă roșie)
Se curăță rădăcinile de hrean, se spală; la fel și sfecla roșie. Se dau la răzătoarea mică sau se poate folosi robotul de bucătarie. După ce s-au răzuit, se amestecă cu oțet de mere, sare și zahăr. Se păstrează în borcane, la rece. ...