Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Pensula de patiserie
Set de 4 pahare de whisky
Taburet pliabil telescopic
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:10
ieri la 09:49
pe 14.07 la 10:06
pe 12.07 la 08:02
pe 12.07 la 07:33
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
Sidy
ralu_ca 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
luminita79 1
cristiefect 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...