Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Set de 2 incaltatoare
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:28
ieri la 07:30
pe 15.09 la 08:23
de oanapl 8
pe 14.09 la 17:37
pe 12.09 la 16:13
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
carmenvlad 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
playboygirl 1
NicolettaPopa11 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...