Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Termometru cu ecran LCD
Unghiera BISALUO
Lumanare parfumata
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 15:03
ieri la 14:02
ieri la 10:21
de Retete_gustoase 1
pe 20.03 la 17:01
pe 20.03 la 16:51
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
de laura_n 7
Rocsi
vasimur
AndrutzaP 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ankyy 1
Georghiouadriana23 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 8
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...