Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 23.11.2018
Cernem făina într-un castron. Presărăm sarea. Dizolvăm drojdia în apa căldută și o turnăm peste făină. Frământăm aluatul adăugând câte puțin ulei, până obținem un aluat nelipicios și ferm. Acoperim cu un prosop/folie de...
publicat la 12.03.2019
publicat la 11.03.2019
publicat la 08.03.2019
In cont 10
Tava pentru servire Jalz Jalz
Lumanare parfumata
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Rola de folie pentru prajituri
Unghiera BISALUO
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:41
de laura_n 7
ieri la 17:03
de Retete_gustoase 1
ieri la 15:21
ieri la 09:50
pe 18.03 la 11:07
4 comentarii
de oanapl 7
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
- Andreea - 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bianca20 1
mihaelam90 1
Ella Carla 1
twilight7 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 7
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinta cu leurda si urda
Cernem făina într-un castron. Presărăm sarea. Dizolvăm drojdia în apa căldută și o turnăm peste făină. Frământăm aluatul adăugând câte puțin ulei, până obținem un aluat nelipicios și ferm. Acoperim cu un prosop/folie de...