Pulpele de pui le-am curatat de piele, le-am crestat si le-am condimentat. Le-am asezat pe grill si le-am rumenit pe ambele parti.
Ceapa si morcovul le-am tocat fin cu robotul si le-am pus la calit in putin ulei. Cand au devenit moi am adaugat usturoiul tocat marunt, oregano, busuioc,...
Vinetele le-am pus in cuptorul incins la copt. Cand au fost gata, le-am curatat, le-am taiat si le-am lasat la scurs. Intr-o cratita am calit ceapa taiata. Am adaugat peste ceapa pasta de tomate, vinetele si sarea. Am lasat pe foc aproximativ 25 de minute si am amestecat din cand in cand. La...
Puiul l-am spalat bine si l-am condimentat. Am umplut borcanul cu apa cam 3/4 si am pus peste el puiul. Am asezat apoi borcanul cu puiul intr-o cratita umpluta pana la jumatate cu apa. In apa din cratita am adaugat si cateva boabe de coriandru.
Am pus puiul in cuptor la foc mediu o ora....
Copanelele spalate bine si scurse le-am pus in tava unsa cu putin ulei. Am adaugat langa si peste ele felii de cartof si dovlecel, rondele de ceapa, ardei, cuburi de rosii, usturoi taiat felii si condimente. Am adaugat si 2 pahare cu apa si am pus tava la cuptor pentru o ora.
La final,...
Cartofii i-am curatat si i-am pus la fiert. Branza si cascavalul le-am ras. Kaizerul l-am taiat bucati. Din smantana, oua si sare am pregatit o maia. Am uns tava cu putin ulei. Am asezat apoi primul strat de felii de cartof, am pus branza, cascavalul si kaizerul. Am asezat apoi cel de-al...
Fasolea alba am pus-o in apa cu o seara inainte. A doua zi am schimbat apa si am pus-o la fiert. Dupa cateva clocote am schimbat iar apa, repetand operatiunea de 2-3 ori.
Cand fasolea alba a fiert, adaugam si fasolea rosie, scarita taiata bucati si amestecam bine.
Apoi pregatim sosul....
Ostropel de pui
Pulpele de pui le-am curatat de piele, le-am crestat si le-am condimentat. Le-am asezat pe grill si le-am rumenit pe ambele parti. Ceapa si morcovul le-am tocat fin cu robotul si le-am pus la calit in putin ulei. Cand au devenit moi am adaugat usturoiul tocat marunt, oregano, busuioc,...
Mancare de vinete cu ficatei
Vinetele le-am pus in cuptorul incins la copt. Cand au fost gata, le-am curatat, le-am taiat si le-am lasat la scurs. Intr-o cratita am calit ceapa taiata. Am adaugat peste ceapa pasta de tomate, vinetele si sarea. Am lasat pe foc aproximativ 25 de minute si am amestecat din cand in cand. La...
Pui pe "sticla"
Puiul l-am spalat bine si l-am condimentat. Am umplut borcanul cu apa cam 3/4 si am pus peste el puiul. Am asezat apoi borcanul cu puiul intr-o cratita umpluta pana la jumatate cu apa. In apa din cratita am adaugat si cateva boabe de coriandru. Am pus puiul in cuptor la foc mediu o ora....
Copanele cu legume la cuptor
Copanelele spalate bine si scurse le-am pus in tava unsa cu putin ulei. Am adaugat langa si peste ele felii de cartof si dovlecel, rondele de ceapa, ardei, cuburi de rosii, usturoi taiat felii si condimente. Am adaugat si 2 pahare cu apa si am pus tava la cuptor pentru o ora. La final,...
Cartofi frantuzesti
Cartofii i-am curatat si i-am pus la fiert. Branza si cascavalul le-am ras. Kaizerul l-am taiat bucati. Din smantana, oua si sare am pregatit o maia. Am uns tava cu putin ulei. Am asezat apoi primul strat de felii de cartof, am pus branza, cascavalul si kaizerul. Am asezat apoi cel de-al...
Iahnie de fasole cu scarita
Fasolea alba am pus-o in apa cu o seara inainte. A doua zi am schimbat apa si am pus-o la fiert. Dupa cateva clocote am schimbat iar apa, repetand operatiunea de 2-3 ori. Cand fasolea alba a fiert, adaugam si fasolea rosie, scarita taiata bucati si amestecam bine. Apoi pregatim sosul....