Am tocat cu robotul pestele si pulpele si le-am pus intr-un bol.
Am taiat fin ceapa, morcovul si usturoiul, apoi le-am adaugat peste carne.
Cartofii i-am dat pe razatoarea mica si i-am scurs bine de apa. I-am pus peste celelalte ingrediente.
Am adaugat painea inmuiata si stoarsa...
Am spalat bine ficateii si i-am lasat 30 de minute in apa rece.
Am tocat in bucati carnea de porc.
Separat am calit ceapa, ardeiul, morcovii, apoi am adaugat carnea. Am pus si un pahar de apa si am acoperit cu un capac, amestecand din cand in cand.
Dupa aproximativ 40 de minute am...
Am taiat pieptul de pui bucati, ceapa julien, ardeiul, usturoiul si ceapa verde rondele, ciupercile felii, mango cubulete, iar morcovul l-am ras.
Intr-o tigaie am incins 2 linguri de ulei si am adaugat pe rand ceapa, morcovul, puiul, ardeiul.
Am calit 5-6 minute, apoi am adaugat...
Am pregatit compozitia pt clatite, le-am copt si le-am pastrat calde in cuptor.
Pieptul de pui l-am taiat fasii, apoi l-am calit in tigaie in putin ulei incins. Am adaugat peste el legumele taiate, sosul soia si condimentele si am lasat aproximativ 7-8 minute. Am pus si sosul de rosii,...
Am incalzit lipiile si le-am uns cu sos de maioneza. Am adaugat carnea de pui tocata bucati si pregatita de grill, cartofii prajiti, dovlecel pregatit la grill, ciuperci pregatite la grill, salata coleslaw (amestec de varza, morcov, ceapa verde, maioneza, lamaie, sare, piper),...
Am tocat ceapa si am calit-o impreuna cu kaizerul taiat bucati cateva minute.
Am adaugat peste ele varza murata taiata marunt.
Am pus si foi de dafin, boabe de piper si boia. Nu a fost nevoie de sare fiindca era varza destul de sarata.
Am adaugat 2 cani cu apa si am lasat sa...
Am taiat carnea in bucati mici si am pus-o la calit in putin ulei. Dupa 10 minute am adaugat un pahar cu apa, boia, foi de dafin, piper si cub concentrat.
Am lasat sa fiarba cam 20 de minute dupa care am adaugat prazul taiat rondele si inca un pahar cu apa.
Cand prazul era aproape...
Am taiat ceapa si ardeiul julien si le-am pus la calit.
Pieptul l-am taiat cuburi si aripile in bucatele mai mici. Le-am adaugat peste ardei si ceapa cand acestea erau calite bine.
Am adaugat cubul de pui, condimentele pentru pui, 1/2 pahar de apa, oregano, coriandru , otet si sos de...
Am taiat puiul bucati si l-am pus la calit. Am adaugat ceapa taiata julien si ardeiul.
Am lasat aproximativ 7 minute sa se caleasca dupa care am adaugat ciupercile, apoi ananasul.
Am adaugat si rosiile, oregano, busuioc, sare si piper.
La final am turnat sosul vineaigrette...
Am crestat pulpele din loc in loc si in fiecare loc crestat am pus felii de usturoi. Am adaugat pe pulpe sare, piper, oregano si boia, apoi le-am pus intr-o tava unsa cu putin ulei.
Am pus in tava si o ceapa taiata rondele, 2-3 catei de usturoi, bucati de morcov, boabe de coriandru,...
Am pregatit intai umplutura din 300 gr de carne pe care am calit-o impreuna cu ciupercile maruntite in robot, ceapa, condimentele, sosul de rosii, patrunjelul si oregano. Am adaugat sare dupa gust si am lasat-o pe foc aproximativ 10 minute amestecand sa nu se prinda de tigaie.
Am...
Intr-o tigaie incingem 2-3 linguri de ulei si punem la prajit carnea de vitel taiata cuburi (eu am fiert carnea in prealabil), apoi ceapa taiata julien si ardeiul.
Lasam 5 minute pe foc si apoi adaugam vinul, usturoiul, ciupercile, rosiile, sosul taco si condimentele.
Adaugam si un...
Varza am tocat-o marunt si am frecat-o cu sare.
Am taiat ceapa pe care am pus-o la calit impreuna cu boiaua. Cand a fost gata ceapa am adaugat varza si 1 pahar cu apa. Am lasat la fiert la foc mare, amestecand din cand in cand.
Separat am condimentat coastele de porc si le-am pus la...
Muschiul de porc se poate tine in bait cateva ore inainte de preparare. Eu m-am grabit si nu am mai avut timp sa fac si aceasta operatiune.
Totusi am condimentat bine muschiul inainte de impletire (piper, sare, boia, condimente pentru porc).
Se taie in doua bucati pe lungime, se...
Fasolea am trecut-o prin acelasi proces prin care o trec mereu inainte de preparare, am lasat-o cu o seara inainte la inmuiat, am pus-o a doua zi la fiert, am scurs si schimbat apa de cateva ori.
Cand a fiert bine, am scurs apa, am amestecat-o cu putina boia, 2 linguri de ulei si sare si...
Intr-o tigaie incinsa am adaugat 2 linguri de ulei si am pus la calit ceapa si ardeiul. Cand au inceput sa prinda culoarea aurie am adaugat ananasul.
Am amestecat usor si am lasat 5 minute pe foc.
Am adaugat apoi carnea de porc, usturoiul, condimentele.
Dupa alte 5 minute am...
Carnea de porc am condimentat-o cu boia, sare, piper si am prajit-o in ulei pe ambele parti.
Sosul l-am pregatit din 400 gr de rosii in bulion taiate, coriandru, sare si patrunjel. Am adaugat cateva linguri de apa si am lasat pe foc cateva minute.
Am servit carnea impreuna cu sos de...
Am taiat carnea in doua bucati. Am pregatit-o ca pentru snitele, am condimentat-o si apoi am umplut cu bacon, cascaval, sunca. Am rulat carnea si am fixat-o cu scobitori.
Am pus bucatile de rulada intr-o cratita impreuna cu sosul din apa, vin, condimente, foi de dafin, ienibahar, sare,...
Am avut o pulpa mai mare de porc din care am tocat cu robotul 300 de gr. Am tocat tot cu robotul si ceapa si ardeiul. Le-am pus pe toate la calit, am adaugat si sos de rosii, condimente pt porc, sare si oregano.
Dovleceii i-am spalat, le-am scos miezul si i-am umplut cu compozitia de mai...
Am tocat marunt ceapa si ardeiul si le-am calit. Cand au fost gata am adaugat sosul de rosii, boiaua, piperul si un pahar cu apa.
Am lasat sa scada putin dupa care am adaugat ciupercile si pieptul de pui pregatit pe grill (condimentat cu sare si piper), toate taiate bucati.
Cand...
Umplutura am pregatit-o din ceapa, sos de rosii, carne si condimente.
Am tocat ceapa foarte fin si am calit-o, apoi am adaugat carnea si bulionul. Am calit aproximativ 7-8 minute si spre final am condimentat cu cimbru, piper, sare.
Cartofii si dovleceii i-am taiat felii.
Am...
Orezul l-am pus la fiert in apa cu putin ulei si sare.
Ceapa am tocat-o si am pus-o la calit impreuna cu ardeiul. Peste 5 minute am pus si ciupercile. Am condimentat amestecul si spre final am pus patrunjelul si feliile de rosie.
Puiul l-am taiat fasii si l-am dat prin ou, apoi prin mix...
Pieptul de pui l-am taiat felii subtiri, l-am condimentat si l-am pus pe grill. Intre timp am curatat cartofii, i-am taiat cuburi si i-am pus la fiert in apa cu putina sare.
Carnea o tineti pe grill in functie de preferinte, daca o doriti mai suculenta o tineti putin si pe o parte si pe...
Am taiat pieptul de pui cuburi, kaizerul felii mici, ciupercile felii, ardeiul bucati, ceapa la fel.
Betele le-am tinut in apa 5 minute inainte de asamblarea frigaruilor.
Am asezat pe fiecare bat carne de pui, ciuperci, ceapa, ardei, kaizer, alternand carnea cu legumele. Am condimentat...
Am tocat intai ceapa rondele si am pus-o la calit. Dupa ce a devenit galbena am tocat pieptul in bucati de marime medie si l-am pus peste ceapa.
Am adaugat apoi pe rand morcovii taiati rondele si ardeiul, lasand sa fiarba inabusit. Apoi ciupercile, dovleceii, ceapa verde si rosia.
La...
Pulpele le-am taiat pe jumatate, le-am condimentat si le-am pus la calit impreuna cu ceapa. Am adaugat si ardeiul taiat rondele si 2 pahare cu apa. Am lasat la foc mic aproximativ 30 de minute.
Apoi am pus rosiile in bulion, oregano, busuioc, sare si boia.
La final am adaugat...
Carnea de porc am taiat-o in bucati mici si subtiri pentru a se patrunde repede. Am pus-o la calit in tigaie, in putin ulei. Dupa ce s-a patruns putin am adaugat vinul si curry. Peste 5 minute am adaugat si ceapa taiata.
Cand ceapa a devenit moale am pus in tigaie bulionul si apoi...
Ardeii si rosiile mari le-am curatat de seminte. Rosiile mici le-am taiat felii. Carnea de porc am amestecat-o cu ceapa tocata marunt, orezul, condimentele si 100 gr pasta de tomate. Am umplut ardeii si rosiile cu amestecul de carne si am folosit felii de rosie drept capac. Le-am asezat...
Orezul l-am pus la inmuiat cu o jumatate de ora inainte.
Intr-o oala am pus la fiert copanele. Dupa primul clocot am scurs apa si le-am spalat. Le-am pus din nou la fiert in apa impreuna cu ceapa taiata in 4 si ardeiul taiat bucati mari. Am adaugat si boabele de ienibahar.
Morcovul...
Am tocat carnea de porc, de manzat si usturoiul. Le-am amestecat cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine, sarea, piperul, oul si mararul tocat fin. Am format cu mana chiftelutele si le-am prajit in ulei. Le-am scos pe un servetel.
Cartofii curatati si taiati cuburi i-am fiert. Apoi am...
Chifteluţe de peşte şi pui
Am tocat cu robotul pestele si pulpele si le-am pus intr-un bol. Am taiat fin ceapa, morcovul si usturoiul, apoi le-am adaugat peste carne. Cartofii i-am dat pe razatoarea mica si i-am scurs bine de apa. I-am pus peste celelalte ingrediente. Am adaugat painea inmuiata si stoarsa...
Tochitură
Am spalat bine ficateii si i-am lasat 30 de minute in apa rece. Am tocat in bucati carnea de porc. Separat am calit ceapa, ardeiul, morcovii, apoi am adaugat carnea. Am pus si un pahar de apa si am acoperit cu un capac, amestecand din cand in cand. Dupa aproximativ 40 de minute am...
Pui cu mango
Am taiat pieptul de pui bucati, ceapa julien, ardeiul, usturoiul si ceapa verde rondele, ciupercile felii, mango cubulete, iar morcovul l-am ras. Intr-o tigaie am incins 2 linguri de ulei si am adaugat pe rand ceapa, morcovul, puiul, ardeiul. Am calit 5-6 minute, apoi am adaugat...
Clătite cu pui şi legume
Am pregatit compozitia pt clatite, le-am copt si le-am pastrat calde in cuptor. Pieptul de pui l-am taiat fasii, apoi l-am calit in tigaie in putin ulei incins. Am adaugat peste el legumele taiate, sosul soia si condimentele si am lasat aproximativ 7-8 minute. Am pus si sosul de rosii,...
Shaorma - cu de toate:)
Am incalzit lipiile si le-am uns cu sos de maioneza. Am adaugat carnea de pui tocata bucati si pregatita de grill, cartofii prajiti, dovlecel pregatit la grill, ciuperci pregatite la grill, salata coleslaw (amestec de varza, morcov, ceapa verde, maioneza, lamaie, sare, piper),...
Varză murată cu kaizer
Am tocat ceapa si am calit-o impreuna cu kaizerul taiat bucati cateva minute. Am adaugat peste ele varza murata taiata marunt. Am pus si foi de dafin, boabe de piper si boia. Nu a fost nevoie de sare fiindca era varza destul de sarata. Am adaugat 2 cani cu apa si am lasat sa...
Mâncare de praz cu măsline şi porc
Am taiat carnea in bucati mici si am pus-o la calit in putin ulei. Dupa 10 minute am adaugat un pahar cu apa, boia, foi de dafin, piper si cub concentrat. Am lasat sa fiarba cam 20 de minute dupa care am adaugat prazul taiat rondele si inca un pahar cu apa. Cand prazul era aproape...
Pui cu portocale
Am taiat ceapa si ardeiul julien si le-am pus la calit. Pieptul l-am taiat cuburi si aripile in bucatele mai mici. Le-am adaugat peste ardei si ceapa cand acestea erau calite bine. Am adaugat cubul de pui, condimentele pentru pui, 1/2 pahar de apa, oregano, coriandru , otet si sos de...
Pui cu ciuperci şi ananas în sos dulce-acrişor
Am taiat puiul bucati si l-am pus la calit. Am adaugat ceapa taiata julien si ardeiul. Am lasat aproximativ 7 minute sa se caleasca dupa care am adaugat ciupercile, apoi ananasul. Am adaugat si rosiile, oregano, busuioc, sare si piper. La final am turnat sosul vineaigrette...
Pulpe de pui la cuptor în vin roşu
Am crestat pulpele din loc in loc si in fiecare loc crestat am pus felii de usturoi. Am adaugat pe pulpe sare, piper, oregano si boia, apoi le-am pus intr-o tava unsa cu putin ulei. Am pus in tava si o ceapa taiata rondele, 2-3 catei de usturoi, bucati de morcov, boabe de coriandru,...
Pateuri cu ciuperci şi carne
Am pregatit intai umplutura din 300 gr de carne pe care am calit-o impreuna cu ciupercile maruntite in robot, ceapa, condimentele, sosul de rosii, patrunjelul si oregano. Am adaugat sare dupa gust si am lasat-o pe foc aproximativ 10 minute amestecand sa nu se prinda de tigaie. Am...
Viţel cu ciuperci şi sos picant
Intr-o tigaie incingem 2-3 linguri de ulei si punem la prajit carnea de vitel taiata cuburi (eu am fiert carnea in prealabil), apoi ceapa taiata julien si ardeiul. Lasam 5 minute pe foc si apoi adaugam vinul, usturoiul, ciupercile, rosiile, sosul taco si condimentele. Adaugam si un...
Varză dulce cu jambon şi coaste de porc
Varza am tocat-o marunt si am frecat-o cu sare. Am taiat ceapa pe care am pus-o la calit impreuna cu boiaua. Cand a fost gata ceapa am adaugat varza si 1 pahar cu apa. Am lasat la fiert la foc mare, amestecand din cand in cand. Separat am condimentat coastele de porc si le-am pus la...
Muşchi de porc împletit cu cârnăcior
Muschiul de porc se poate tine in bait cateva ore inainte de preparare. Eu m-am grabit si nu am mai avut timp sa fac si aceasta operatiune. Totusi am condimentat bine muschiul inainte de impletire (piper, sare, boia, condimente pentru porc). Se taie in doua bucati pe lungime, se...
Fasole cu cârnaţi
Fasolea am trecut-o prin acelasi proces prin care o trec mereu inainte de preparare, am lasat-o cu o seara inainte la inmuiat, am pus-o a doua zi la fiert, am scurs si schimbat apa de cateva ori. Cand a fiert bine, am scurs apa, am amestecat-o cu putina boia, 2 linguri de ulei si sare si...
Porc cu ananas şi sos dulce-acrişor
Intr-o tigaie incinsa am adaugat 2 linguri de ulei si am pus la calit ceapa si ardeiul. Cand au inceput sa prinda culoarea aurie am adaugat ananasul. Am amestecat usor si am lasat 5 minute pe foc. Am adaugat apoi carnea de porc, usturoiul, condimentele. Dupa alte 5 minute am...
Porc cu roşii, pătrunjel şi coriandru
Carnea de porc am condimentat-o cu boia, sare, piper si am prajit-o in ulei pe ambele parti. Sosul l-am pregatit din 400 gr de rosii in bulion taiate, coriandru, sare si patrunjel. Am adaugat cateva linguri de apa si am lasat pe foc cateva minute. Am servit carnea impreuna cu sos de...
Rulada de porc cu bacon si cascaval afumat
Am taiat carnea in doua bucati. Am pregatit-o ca pentru snitele, am condimentat-o si apoi am umplut cu bacon, cascaval, sunca. Am rulat carnea si am fixat-o cu scobitori. Am pus bucatile de rulada intr-o cratita impreuna cu sosul din apa, vin, condimente, foi de dafin, ienibahar, sare,...
Dovlecei umpluti
Am avut o pulpa mai mare de porc din care am tocat cu robotul 300 de gr. Am tocat tot cu robotul si ceapa si ardeiul. Le-am pus pe toate la calit, am adaugat si sos de rosii, condimente pt porc, sare si oregano. Dovleceii i-am spalat, le-am scos miezul si i-am umplut cu compozitia de mai...
Tocăniţă de ciuperci cu pui
Am tocat marunt ceapa si ardeiul si le-am calit. Cand au fost gata am adaugat sosul de rosii, boiaua, piperul si un pahar cu apa. Am lasat sa scada putin dupa care am adaugat ciupercile si pieptul de pui pregatit pe grill (condimentat cu sare si piper), toate taiate bucati. Cand...
Musaca cu dovlecei
Umplutura am pregatit-o din ceapa, sos de rosii, carne si condimente. Am tocat ceapa foarte fin si am calit-o, apoi am adaugat carnea si bulionul. Am calit aproximativ 7-8 minute si spre final am condimentat cu cimbru, piper, sare. Cartofii si dovleceii i-am taiat felii. Am...
Pui shanghai si orez cu legume
Orezul l-am pus la fiert in apa cu putin ulei si sare. Ceapa am tocat-o si am pus-o la calit impreuna cu ardeiul. Peste 5 minute am pus si ciupercile. Am condimentat amestecul si spre final am pus patrunjelul si feliile de rosie. Puiul l-am taiat fasii si l-am dat prin ou, apoi prin mix...
Piept de pui la grill si cartofi natur
Pieptul de pui l-am taiat felii subtiri, l-am condimentat si l-am pus pe grill. Intre timp am curatat cartofii, i-am taiat cuburi si i-am pus la fiert in apa cu putina sare. Carnea o tineti pe grill in functie de preferinte, daca o doriti mai suculenta o tineti putin si pe o parte si pe...
Frigărui de pui
Am taiat pieptul de pui cuburi, kaizerul felii mici, ciupercile felii, ardeiul bucati, ceapa la fel. Betele le-am tinut in apa 5 minute inainte de asamblarea frigaruilor. Am asezat pe fiecare bat carne de pui, ciuperci, ceapa, ardei, kaizer, alternand carnea cu legumele. Am condimentat...
Mancare de dovlecei cu ciuperci si pui
Am tocat intai ceapa rondele si am pus-o la calit. Dupa ce a devenit galbena am tocat pieptul in bucati de marime medie si l-am pus peste ceapa. Am adaugat apoi pe rand morcovii taiati rondele si ardeiul, lasand sa fiarba inabusit. Apoi ciupercile, dovleceii, ceapa verde si rosia. La...
Tocanita de pui (papricas de pui)
Pulpele le-am taiat pe jumatate, le-am condimentat si le-am pus la calit impreuna cu ceapa. Am adaugat si ardeiul taiat rondele si 2 pahare cu apa. Am lasat la foc mic aproximativ 30 de minute. Apoi am pus rosiile in bulion, oregano, busuioc, sare si boia. La final am adaugat...
Spanac cu porc
Carnea de porc am taiat-o in bucati mici si subtiri pentru a se patrunde repede. Am pus-o la calit in tigaie, in putin ulei. Dupa ce s-a patruns putin am adaugat vinul si curry. Peste 5 minute am adaugat si ceapa taiata. Cand ceapa a devenit moale am pus in tigaie bulionul si apoi...
Ardei si rosii umplute
Ardeii si rosiile mari le-am curatat de seminte. Rosiile mici le-am taiat felii. Carnea de porc am amestecat-o cu ceapa tocata marunt, orezul, condimentele si 100 gr pasta de tomate. Am umplut ardeii si rosiile cu amestecul de carne si am folosit felii de rosie drept capac. Le-am asezat...
Pilaf cu pui
Orezul l-am pus la inmuiat cu o jumatate de ora inainte. Intr-o oala am pus la fiert copanele. Dupa primul clocot am scurs apa si le-am spalat. Le-am pus din nou la fiert in apa impreuna cu ceapa taiata in 4 si ardeiul taiat bucati mari. Am adaugat si boabele de ienibahar. Morcovul...
Chifteluţe cu mărar garnisite cu piure şi salată de sfeclă
Am tocat carnea de porc, de manzat si usturoiul. Le-am amestecat cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine, sarea, piperul, oul si mararul tocat fin. Am format cu mana chiftelutele si le-am prajit in ulei. Le-am scos pe un servetel. Cartofii curatati si taiati cuburi i-am fiert. Apoi am...