
publicat la 05.11.2018
publicat la 28.06.2016
publicat la 02.05.2016
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Reteta delicioasa si rapida de orez cu fructe de mare
Preparare Reteta delicioasa si rapida de orez cu fructe de mare Pregatim fructele de mare cam asta e cantitatea care am pus-o eu la 150 grame de orez. Intr-o tigaie mai adanca am pus uleiul de masline si am adaugat ceapa tocata fin, usturoiul si tija de telina. A urmat imediat orezul...
Supa de creveti
Am pregatit si spalat bine crevetii , auzind secretul la un magazin chinezesc de unde cumpar eu condimente mai deosebite si cer mereu cate o idee de reteta, supa de creveti este mai gustoasa daca se fierb in prima faza crevetii nedecorticati sau ii decorticam si cojile le punem intr-un...