
publicat la 26.03.2020
publicat la 04.06.2017
publicat la 31.03.2017
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Fasole batuta
Mai intai, punem fasolea la hidratat in apa rece, de seara pana a doua zi. A doua zi, o punem la fiert, schimbam de doua ori apa. Dupa ce a fiert bine, fasolea se scurge si se lasa la racit. Curatam ceapa si o taiem solzisori, punem tigaia pe aragaz o lasam sa se incinga, adaugam uleiul si ceapa...
Salata (de dieta, ieftina)
Mai intai, spalam salata frunza cu frunza si scuturam bine de apa. Curatam ceapa si o taiem mai marunt cu tot cu frunze. Curatam si ridichiie, lasam o parte din coaja rosie, apoi le taiem felioare potrivite. Pentru ca acum avem bol special pentru salata (castigat de leoaica), luam bolul...