Snitele de porc

de Valentin68 in Porc, 26 Mar 2020 | 3472 vizualizari

 

Rapide si delicioase.

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 2-3 oua de la gaini de tara ( nestresate, mai micute)
  • 1 lingura mustar
  • 1/2 lingurita delikat home made
  • sare
  • piper
  • faina
  • pesmet
  • ulei prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Taiem pulpa de porc in felii mai subtiri, eu am lasat si un pic de grasime, apoi le batem bine pe ambele parti.

Intr-o farfurie punem ouale ( 2 la inceput, a mai fost nevoie de 1 ou si l-am adaugat spre final, sa se ajunga pentru toate cele 8 snitele ), mustarul, delikat-ul, sare ( nu foarte multa pentru ca are si delikat-ul) si piper, omogenizam bine. Apoi pregatim faina prin care dam fiecare snitel in parte, iar in alta farfurie pezmetul.

Procedam in felul urmator: luam bucata de snitel batut bine o tavalim prin faina, apoi prin amestecul de ou si mustar si la final prin pesmet. Procedam la fel cu restul de 7 snitele, apoi ne apucam sa le prajim.

Intr-o tigaie punem ulei la incins. Cand uleiul este bine incins, ne apucam sa prajim snitelele. Le lasam sa se rumeneasca frumos pe o parte, apoi le intoarcem pe cealalta parte, le scoatem pe un servet care s aabsoarba surplusul de ulei.

Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Matrai borzoska - snitel unguresc