VanessaAli

1

Bucataras
incepator

Sanpaul

Bucataras din 22.01.2014

RETETE55
PRIETENI189
Retete / Pizza

Paine integrala

In Piine la 19 Aug 2017

Amestecam cele doua tipuri de faina impreuna cu drojdia uscata intr-un bol incapator. Divolvam in 200 ml apa calduta, o lingurita rasa de zahar, si in 200 ml sarea. Turnam peste faina apa cu zaharul si incepem sa framantam, apoi si apa cu sare si uleiul. In timp ce framantam, incorporam si...

Aloo Paratha - Pâine indiană

In Piine la 29 Aug 2015

Curatam cartofii, ii taiem in bucatele mai mici si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert bine ii scoatem si ii punem in apa rece pentru 10 minute, apoi ii scoatem din apa si ii punem intr-un bol. Urmeaza sa ii zdrobim foarte bine, ca pentru piure.Adaugam ceapa taiata...

Pizza cu blat pufos

In Pizza la 31 Iul 2014

In paharul de apa calduta punem drojdia si zaharul si amestecam, dupa care lasam cateva minute sa se dizolve bine.Dupa, turnam apa intr-un bol incapator unde vom pregati aluatul.Adaugam sarea, uleiul si faina.Formam o bila, o mai ungem putin cu ulei si o punem la loc calduros. Lasam aluatul sa...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Taur

Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]