Intai formam aluatul de taietei dintr-un ou, 2-3 linguri apa, 1 praf de sare si faina. Framantam aluatul si-l lasam sa se odihneasca 30 min.
Intre timp, preparam umplutura: punem in mixer ciupercile taiate bucati, maslinele curatate de samburi si feliate, 1 ou, seminte de marar, sare,...
Se spala pieptul de pui, se usuca prin tapotare cu un servetel absorbant, se fileteaza si se bate cu ciocanul de snitele, in asa fel incat sa iasa foarte subtiri. Fiecare snitel se decupeaza in forma dorita (folosind un decupator pt. fursecuri din metal), se sareaza si se...
Din toate ingredientele (cu exceptia maslinelor si suncii) se formeaza un aluat elastic, care se lasa la crescut intr-un loc caldut si ferit de curenti.
Dupa ce a crescut, aluatul se mai framanta putin pe planseta, se imparte in bile, care apoi se intind sub forma unor mici suluri. Sulurile...
Margarete cu ciuperci si sos rosu--reteta la steamer pentru copii
Intai formam aluatul de taietei dintr-un ou, 2-3 linguri apa, 1 praf de sare si faina. Framantam aluatul si-l lasam sa se odihneasca 30 min. Intre timp, preparam umplutura: punem in mixer ciupercile taiate bucati, maslinele curatate de samburi si feliate, 1 ou, seminte de marar, sare,...
Snitele de pui la cuptor
Se spala pieptul de pui, se usuca prin tapotare cu un servetel absorbant, se fileteaza si se bate cu ciocanul de snitele, in asa fel incat sa iasa foarte subtiri. Fiecare snitel se decupeaza in forma dorita (folosind un decupator pt. fursecuri din metal), se sareaza si se...
Catelus cu branza si sunca
Din toate ingredientele (cu exceptia maslinelor si suncii) se formeaza un aluat elastic, care se lasa la crescut intr-un loc caldut si ferit de curenti. Dupa ce a crescut, aluatul se mai framanta putin pe planseta, se imparte in bile, care apoi se intind sub forma unor mici suluri. Sulurile...