Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj
Bucataras din 11.08.2016
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine
publicat la 23.08.2016
publicat la 22.08.2016
Tu te gândesti cu nostalgie la perioada anilor ’90, deoarece atunci a fost ultima data când ai umblat dezbracat în public.
Voturi:22
Voturi:24
Voturi:20
Cantar digital pentru bucatarie
Ciocan pentru carne
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:21
de Rocsi 9
pe 02.12 la 20:34
de Retete_gustoase 1
pe 02.12 la 16:12
pe 02.12 la 13:24
pe 02.12 la 10:52
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
8 voturi
4 voturi
3 voturi
Xandrinne
Constelatialeu
vasimur
cristinne 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
aurelya68 1
Rocsi 9
2418 puncte
Merisor 9
1300 puncte
RODIMUR 8
1146 puncte
Panacris 9
259 puncte
vasimur 4
253 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Snitele de porc cu fulgi de porumb
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine