Cartofi cu piept de pui, la cuptor

de -Licurici- in Pui, 11 Aug 2016 | 4703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi; un piept de pui; 80 g branza telemea; 50 g branza de burduf; 100 g cascaval afumat; ulei de masline; condimente pentru carne de pui; sare; piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu piept de pui, la cuptor:

Cartofii se fierb 5-10 min in apa, apoi se curata si se taie felii.

Pieptul de pui se spala bine, se taie cubulete, apoi se amesteca cu putin ulei de masline si se presara condimentele, sare si piper.

Intr-un vas termorezistent, se pun cartofii taiati, se presara sare si piper, apoi se adauga pieptul de pui.

Se intind uniform in vas, se adauga o jumatate de pahar cu apa, apoi se baga la cuptorul preincalzit 40-45min sau pana cand este puiul gata.

Dupa 25 min, se intorc pe partea cealalta si se mai lasa la cuptor.

Cand s-au rumenit putin, se scot din cupptor, se adauga branza de burduf (taiata fin) si se presara telemeaua si cascavalul.

Se mai lasa in cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pui si ciuperci