ana

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 06.01.2010

RETETE138
PRIETENI43
Retete / Mancaruri de post

Orez cu ciuperci

In Mancaruri de post la 10 Mar 2011

Curatam si spalam ceapa,morcovul si albitura si le punem la fiert cu 4 cani de apa si cana de orez.Separat fierbem ciupercutele intregi.Nu le fierbem prea mult ,sa ramana usor crude.Cand sunt gata le punem in sita la scurs si le feliem.Cand orezul este aproape fiert adaugam ciupercutele si...

Vinete impanate

In Mancaruri de post la 2 Sep 2010

Spalam vinetele ,le indepartam cotorul si le taiem astfel :In jumatate pe latime ,apoi fiecare bucata obtinuta o taiem in jumatate pe lungime .Iar bucatile obtinute le mai taiem odata pe jumatate pe lunjime(taiem vanata in 8 ).Vinetele nu le curatam de coaja. Cu varful unui cutit crestam...

Orez sarbesc

In Mancaruri de post la 28 Iul 2010

Spalam legumele si le taiem cubulete,apoi intr-o tigaie incingem uleiul si punem intai ceapa la calit apoi adaugam morcovul , ardeiul le lasam cam 3 minute , la sfarsit adaugam rosiile ,asezonam cu sare si le lasam pe foc 1 minut amestecand usor fara a le strivi .Orezul il spalam bine si asamblam...

Salata de vinete

In Mancaruri de post la 15 Iul 2010

Vinetele le coacem in cuptor le curatam de coaja si le tocam cu cutitul pe tocator.Dupa ce le-am tocat bine le lasam sa se raceasca ,apoi adaugam ceapa tocata si incorporam uleiul ca la maioneza .La sfarsit adaugam lingurita de otet si sare dupa gust.

Fasole batuta

In Mancaruri de post la 3 Iun 2010

Fasolea o punem cu 3 ore inainte de preparare la inmuiat.O oparim apoi o punem in apa fierbinte la fiert impreuna cu morcovul si telina. Cand e bine fiarta scurgem si pastram 1 cana de zeama ,dam deoparte morcovul si telina si pasam,in functie de necesitate adaugam zeama. Cand se mai...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 28.06.2012

Tort bezea cu crema de ciocolata

publicat la 28.06.2012

Tort cu crema de visine

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]