Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.07.2013
Se pune smanatana intr-un bol, se bate cu telul in forma de para pana apar mici particule de unt amestecate cu zer. Se continua cu telul pana se alege zerul, se scurge si apoi se amesteca cu o lingura de lemn pana devine o masa compacta fara zer....
mai multe
publicat la 05.07.2013
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Coaster extensibil Cook Concept
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 incaltatoare
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 17:53
la 09:40
ieri la 10:18
pe 02.09 la 08:16
de Rocsi 9
pe 01.09 la 20:21
8 comentarii
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Cocktail_of_Senses 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adnas54 1
soryna1981 1
Betty96 1
Lizicat 1
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Unt de casa
Se pune smanatana intr-un bol, se bate cu telul in forma de para pana apar mici particule de unt amestecate cu zer. Se continua cu telul pana se alege zerul, se scurge si apoi se amesteca cu o lingura de lemn pana devine o masa compacta fara zer....