Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Nu e niciodată prea târziu pentru a te apuca de sport. Deci mai poţi aştepta.
Voturi:16
Voturi:24
Voturi:45
In cont 80
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Pensula de patiserie
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:49
ieri la 10:06
pe 12.07 la 08:02
pe 12.07 la 07:33
pe 11.07 la 07:36
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
ralu_ca 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
luminita79 1
cristiefect 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...