Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Ti-ar placea sa profiti cat mai mult timp de atmosfera calda si linistita care se instaleaza astazi
Voturi:39
Voturi:40
Voturi:42
In cont 80
Set de 2 decojitoare universale de legume
Ciocan pentru carne
Unghiera BISALUO
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 15:43
de Bucataras 8
ieri la 17:53
ieri la 09:40
pe 03.09 la 10:18
pe 02.09 la 08:16
de Rocsi 9
8 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Cocktail_of_Senses 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adnas54 1
soryna1981 1
Betty96 1
Lizicat 1
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...