Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.
Voturi:25
Voturi:46
Voturi:49
In cont 80
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Taietor de pizza
Pensula de patiserie
Perie de pantofi
Ciocan pentru carne
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:41
la 09:04
de Constelatialeu 9
ieri la 10:43
de vasimur 4
pe 29.08 la 16:08
pe 29.08 la 13:57
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
gaby_gabytza 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
angyb 1
Valentina_vali 1
cristi1980 1
roxikris 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Aluat foietaj de casa
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...