Sfecla rosie

Postat de Oana in Legume pe 28 Apr 2009, 17:27

Sfecla rosie isi pastreaza proprietatile indiferent de modul de pregatire. Continutul de potasiu este mai mare decat la drojdia de bere. Sucul de sfecla rosie are foarte multe vitamine, imbunatateste metabolismul, combate anemia si ajuta ficatul sa elimine grasimile depozitate.

In sfecla se gaseste o combinatie unica de sodiu si calciu (10:1) ceea ce contribuie la dizolvarea calciului si eliminarea excesului din organism.

Este contraindicata pentru diabetici pentru ca pastreaza un continut mare de zahar.

Comentarii (1)

01.03.2011, 17:37

Este foarte buna si pentru reglarea tranzitului intestinal!!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]