Bun venit cremă de brânză!

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 17 Mai 2014, 17:25

Articol pe placul a 39 bucatarasi
comenteaza

Rețetă nouă, ambalaj nou, cele mai bune sendvișuri … cam asta ar fi de spus pe scurt despre noua cremă de brânză Delaco.

Am îmbunătățit rețeta  și prin urmare acum este mai cremoasă, mai gustoasă și are doar 9,5% grăsime. E foarte convenabil! ungi cam 10 sendvișuri dintr-o cutie de 150g.

E foarte simplu să faci tot felul de bunătăți cu ajutorul ei, dar în primul rând sendvișurile ies extrem de gustoase. Ungi un strat generos de cremă de brânză apoi adaugi legumele care îți sunt la îndemână și ingredientele preferate, fie că e vorba de șuncă, salam, ton, bacon sau doar brânzeturi. Poți face o multitudine de combinații gustoase, sănătoase, arătoase, ba chiar haioase.

Varianta natur este cea mai populară, insă îți recomandăm să le folosești din când în când și pe cea cu verdeață sau usturoi, acestea fiind un înlocuitor isteț al maionezelor sau sosurilor grele.

Incearc-o cu încredere și pentru aperitive, sosuri, paste și prăjituri.

Comentarii (16)

19.05.2014, 08:42

19.05.2014, 22:53

mmm ce pofta am

20.05.2014, 15:20

Imi place noua prezentare! Este mai vesela

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]