CRISPY

Postat de danadanutza23 in Bucatarasii pe 20 Iun 2016, 14:10

  • 1 KG ARIPI DE PUI 1 PLIC DE FULGI DE CARTOFI 150 GR FAINA 1 LINGURITA DE FULGI DE CEAPA 1 LINGURITA DE OREGANO 1 LINGURITA BOIA 1 LINGURITA MAGHIRAN 1 LINGURITA BUSUIOC 1 LINGURITA USTUROI GRANULAT CHILLI SI PIPER DUPA GUST 5 OUA 500 ML ULEI PENTRU PRAJIT                                                                                      ARIPIOARELE SE SPALA SI SE PUN LA FIERT IN APA CU SARE PANA FIERB ARIPIOARELE AMESTECAM FULGI DE CARTOFI CU FAINA CEAPA oregano BOIA maghiran busuioc USTUROI SARE PIPER SI chilli SEPARAT BATEM OUALE CU UN PRAF DE SARE .CAND ARIPIOARELE AU FIERT LE SCURGEM DE APA SI LE LASAM SA SE RACEASCA PUTIN(ATATCAT SA PUTEM SA LE TINEM IN MANA)APOI LE DAM PRIN AMESTECUL DE FAINA( CU CONDIMENTE)APOI PRIN OU IARASI PRIN FAINA SI LE PUNEM IN ULEIUL FOARTE BN INCINS CAND CAPATA O CULOARE AURIE LE SCOATEM PE UN SERVETEL.SE POT SERVI CU CARTOFI PRAJITI CU KETCHUP SAU MAIONEZA .POFTA BUNA

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]