Vestea buna este ca in luna martie, doctorul nutritionist Ioana Dima va raspunde intrebarilor bucatarasilor intr-o rubrica speciala.
Sfaturile inceputului de dieta in opinia nutritionistului Ioana Dima
| Ziua | Masa | Saptamina 5 | 
            |
| Luni | 
             mic dejun ora 07-08:00  | 
            2 felii de piine neagra/graham/secara | 
             salata de vinete sau brinza fagaras  | 
        
| 
             gustarea 1 ora 10:00  | 
            1 fruct (NU banane / struguri) | ||
| 
             prinz ora 14:00  | 
            
             pui 200 g  | 
            salata verde | |
| 
             cina ora 19:00  | 
            
             pui 200 g  | 
            salata verde | |
| Marti | 
             mic dejun ora 07-08:00  | 
            2 felii de piine neagra/graham/secara | 
             salata de vinete sau brinza fagaras  | 
        
| 
             gustarea 1 ora 10:00  | 
            1 fruct (NU banane / struguri) | ||
| 
             prinz ora 14:00  | 
            
             spanac + 2 oua  | 
            ||
| 
             cina ora 19:00  | 
            
             salata asortata  | 
            1 felie de cas sau mozzarella | |
| Miercuri | 
             mic dejun ora 07-08:00  | 
            2 felii de piine neagra/graham/secara | 
             salata de vinete sau brinza fagaras  | 
        
| 
             gustare ora 10:00  | 
            1 fruct (NU banane / struguri) | ||
| 
             prinz ora 14:00  | 
            
             pui 200 g incearca reteta aceasta (chiar daca-i tot cu spanac :))  | 
            salata | |
| 
             cina ora 19:00  | 
            
             pui 200 g  | 
            salata | |
| Joi | 
             mic dejun ora 07-08:00  | 
            2 felii de piine neagra/graham/secara | 
             salata de vinete sau brinza fagaras  | 
        
| 
             gustarea 1 ora 10:00  | 
            1 fruct (NU banane / struguri) | ||
| 
             prinz ora 14:00  | 
            
             spanac + 2 oua  | 
            ||
| 
             cina ora 19:00  | 
            
             salata asortata Vezi reteta de salata asortata aici (brinza se inlocuieste cu mozzarella)  | 
            ||
| Vineri | 
             mic dejun ora 07-08:00  | 
            2 felii de piine neagra/graham/secara | 
             salata de vinete sau brinza fagaras  | 
        
| 
             gustarea 1 ora 10:00  | 
            1 fruct (NU banane / struguri) | ||
| 
             prinz ora 14:00  | 
            
             pui 200 g incearca reteta aceasta (evita garnitura)  | 
            salata | |
| 
             cina ora 19:00  | 
            
             pui 200 g  | 
            salata | |
| Simbata | 
             mic dejun ora 07-08:00  | 
            2 felii de piine neagra/graham/secara | 
             salata de vinete sau brinza fagaras  | 
        
| 
             gustarea 1 ora 10:00  | 
            1 fruct (NU banane / struguri) | ||
| 
             prinz ora 14:00  | 
            
             spanac + 2 oua  | 
            ||
| 
             cina ora 19:00  | 
            
             salata asortata  | 
            ||
| Duminica | 
             mic dejun ora 07-08:00  | 
            2 felii de piine neagra/graham/secara | 
             salata de vinete sau brinza fagaras  | 
        
| 
             gustarea 1 ora 10:00  | 
            1 fruct (NU banane / struguri) | ||
| 
             prinz ora 14:00  | 
            
             pui 200 gr incearca reteta aceasta (de evitat lipiile)  | 
            salata | |
| 
             cina ora 19:00  | 
            
             pui 200 gr  | 
            salata | 
Intre mese: 1 fruct (maxim 3 pe zi) sau 1 iaurt degresat (maxim 400 gr pe zi) sau legume crude sau 1 felie piine = 25 gr
Cel putin 2 litri de apa zilnic
Obs: la micul dejun se pot adauga si alte legume: rosie, ardei gras, castravete
						
						
					
))
						
						
					
						
						
					
                                            
                
















  
                                                    
                                                    
                                                    



