Retete fara secrete
Burgeri “nefiltrați”
Data:28.04.20141 Mai ăsta, muncitoresc ori ba, vine pe fondul unei stări de permenent concediu psihic,... articol complet
Cremă de linte
Data:25.04.2014Sunt încântat când, din ingrediente puține, reușesc să fac o mâncare care să mă... articol complet
Creveți cu sos teriyaky
Data:18.04.2014Ce e teriyaky, aflați de aici. Ce sunt creveții (crevetele)? Ei bine, pot fi și chipsurile... articol complet
Somon cu ardei copți
Data:16.04.2014Povestea asta-și așteaptă rândul la publicare de 10-11 zile. Uite că i-a venit vremea azi.... articol complet
Ton la tigaie cu ciuperci și piure de păstârnac
Data:14.04.2014Tonul e un pește destul de scump. O experiență la restaurant poate fi demoralizator de scumpă... articol complet
Mămăligă cu patru feluri de brânză
Data:11.04.2014Unora le place pizza cu patru feluri de brânză (posibil să-mi placă și mie, încă n-am... articol complet
Avocado cu ardei iute
Data:09.04.2014Am încercat ieri această combinație, mi-a plăcut grozav și-am zis că ar fi păcat să o... articol complet
Legume coapte
Data:07.04.2014Aventura noastră fără carne nu se oprește, ba din contră. Am avut un week-end cu pește,... articol complet
Căpșuni marinate
Data:04.04.2014Întrucât am fost total amețit de povestea “căpșuni/căpșune” din noile... articol complet
Salată cu vinete coapte și avocado
Data:02.04.2014Salata de vinete poate fi în multe feluri. De exemplu, poate fi o doar “cu vinete”,... articol complet
Pesto de leurdă cu nucă
Data:01.04.2014Leurda-i regina piețelor zilele astea. Mie-mi place și, de când am descoperit-o (abia cu 3-4... articol complet
Săptămâna fără carne
Data:31.03.2014Ieri ne-am împiedicat de un cântar și am decis că-i bine să ținem cont de indicațiile... articol complet
Paste cu broccoli și năut, cu sos de gălbenuș
Data:28.03.2014Ieri am vrut să gătesc ficat prăjit, cu năut și broccoli. Nu mi-a ieșit, n-am găsit ficat... articol complet
Porc la grătar, fără grătar
Data:26.03.2014Știu, titlul sună a nonsens, da’ nu-i bai, s-au văzut altele și mai rele, inclusiv pe... articol complet
Pui cu mazăre
Data:25.03.2014Am atât de puțin timp azi, că v-aș da doar câteva poze la postarea de față, să vă... articol complet
Conacul lui Maldăr
Data:24.03.2014De săptămâna trecută joc în deplasare. E a patra zi în care mă aflu la Conacul lui... articol complet
Piept de vită la cuptor
Data:21.03.2014Pieptul de vită (nu cel de vițel) e folosit în câte o tocană, poate la ciorbe ori prin cine... articol complet
Trei sosuri “fresh”
Data:19.03.2014Am rămas cu câteva linguri de sos după cursul de vinerea trecută, le-am așezat într-o... articol complet
Pulpe de pui la cuptor
Data:18.03.2014Îmi place puiul rece, îmi place să-l pun în sandwich-uri sau salate. Din acest motiv, nu mă... articol complet
Pipote și inimi
Data:17.03.2014Sunt oameni care nu mănâncă organe. Respect asta, dar respect destul de mult și organele,... articol complet