Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Burgeri “nefiltrați”

Data:28.04.2014

1 Mai ăsta, muncitoresc ori ba, vine pe fondul unei stări de permenent concediu psihic,... articol complet

Cremă de linte

Data:25.04.2014

Sunt încântat când, din ingrediente puține, reușesc să fac o mâncare care să mă... articol complet

Creveți cu sos teriyaky

Data:18.04.2014

Ce e teriyaky, aflați de aici. Ce sunt creveții (crevetele)? Ei bine, pot fi și chipsurile... articol complet

Somon cu ardei copți

Data:16.04.2014

Povestea asta-și așteaptă rândul la publicare de 10-11 zile. Uite că i-a venit vremea azi.... articol complet

Ton la tigaie cu ciuperci și piure de păstârnac

Data:14.04.2014

Tonul e un pește destul de scump. O experiență la restaurant poate fi demoralizator de scumpă... articol complet

Mămăligă cu patru feluri de brânză

Data:11.04.2014

Unora le place pizza cu patru feluri de brânză (posibil să-mi placă și mie, încă n-am... articol complet

Avocado cu ardei iute

Data:09.04.2014

Am încercat ieri această combinație, mi-a plăcut grozav și-am zis că ar fi păcat să o... articol complet

Legume coapte

Data:07.04.2014

Aventura noastră fără carne nu se oprește, ba din contră. Am avut un week-end cu pește,... articol complet

Căpșuni marinate

Data:04.04.2014

Întrucât am fost total amețit de povestea “căpșuni/căpșune” din noile... articol complet

Salată cu vinete coapte și avocado

Data:02.04.2014

Salata de vinete poate fi în multe feluri. De exemplu, poate fi o doar “cu vinete”,... articol complet

Pesto de leurdă cu nucă

Data:01.04.2014

Leurda-i regina piețelor zilele astea. Mie-mi place și, de când am descoperit-o (abia cu 3-4... articol complet

Săptămâna fără carne

Data:31.03.2014

Ieri ne-am împiedicat de un cântar și am decis că-i bine să ținem cont de indicațiile... articol complet

Paste cu broccoli și năut, cu sos de gălbenuș

Data:28.03.2014

Ieri am vrut să gătesc ficat prăjit, cu năut și broccoli. Nu mi-a ieșit, n-am găsit ficat... articol complet

Porc la grătar, fără grătar

Data:26.03.2014

Știu, titlul sună a nonsens, da’ nu-i bai, s-au văzut altele și mai rele, inclusiv pe... articol complet

Pui cu mazăre

Data:25.03.2014

Am atât de puțin timp azi, că v-aș da doar câteva poze la postarea de față, să vă... articol complet

Conacul lui Maldăr

Data:24.03.2014

De săptămâna trecută joc în deplasare. E a patra zi în care mă aflu la Conacul lui... articol complet

Piept de vită la cuptor

Data:21.03.2014

Pieptul de vită (nu cel de vițel) e folosit în câte o tocană, poate la ciorbe ori prin cine... articol complet

Trei sosuri “fresh”

Data:19.03.2014

Am rămas cu câteva linguri de sos după cursul de vinerea trecută, le-am așezat într-o... articol complet

Pulpe de pui la cuptor

Data:18.03.2014

Îmi place puiul rece, îmi place să-l pun în sandwich-uri sau salate. Din acest motiv, nu mă... articol complet

Pipote și inimi

Data:17.03.2014

Sunt oameni care nu mănâncă organe. Respect asta, dar respect destul de mult și organele,... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]