Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Frigărui de pui marinate

Data:13.01.2014

Când cumpăr carne în caserolă, adică ambalată de procesator, sunt mai mereu încurcat de... articol complet

Altfel de ardei umpluți

Data:10.01.2014

Am făcut zilele trecute această supă de vită, pe oase, carne și legume. Prin... articol complet

Supă de vită

Data:08.01.2014

Supă simplă, extrem de simplă. Și foarte bună. Și ușor de făcut. Și puțin altfel.... articol complet

Tort din biscuiți

Data:07.01.2014

După Sărbători poți să te trezești înconjurat de biscuiți, fursecuri, capete de cozonac,... articol complet

Câteva secrete pentru un tiramisu bun

Data:06.01.2014

Am mai postat despre tiramisu (rețeta e aici) dar n-am insistat prea mult asupra unor detalii... articol complet

Mușchi de porc cu sparanghel

Data:03.01.2014

Am plănuit mâncarea asta (nu neapărat în această formă) în urmă cu patru zile, când am... articol complet

Pecan krantz

Data:02.01.2014

Motivul pentru care am început să gătesc, motivul pentru care era cât pe ce să dau foc caei... articol complet

Ciorba de burtă a doamnei Hădean

Data:31.12.2013

În familia noastră, ciorba de burtă-i un capitol foarte clar: se face o dată pe an (înainte... articol complet

Burger@home

Data:30.12.2013

Nu-s niciodată mulțumit de oferta de burgeri de pe piață (lanțurile fast food oferă... articol complet

Omletă pufoasă cu brânză de capră

Data:29.12.2013

“Omletă pufoasă” ar trebui să fie pleonasm dar nu-i. Pentru că în limba și-n... articol complet

Limbă de vită cu sos roșu

Data:28.12.2013

Gătesc limbă de 2-3 ori pe an și-mi place atât de mult încât mă întreb de fiecare dată... articol complet

Porc copt încet

Data:24.12.2013

Pentru cursul de săptămâna trecută am făcut o ruladă de porc asemănătoare cu acesta dar... articol complet

Terină de măr

Data:23.12.2013

Mărul și Crăciunul sunt cumva de nedespărțit în istoria noastră culinară. E mai bine... articol complet

Vârtej de vitamine

Data:19.12.2013

Bună să vă fie inima. Sănătatea, în general:). Azi n-am pentru voi o rețetă de mâncare,... articol complet

Filet mignon

Data:18.12.2013

Mușchiul de vită (mușchiulețul, ca să fiu mai precis) are două capete, unul mai gros și... articol complet

Roast Beef

Data:17.12.2013

Ce-i mâncarea asta, de unde vine ea, când se mănâncă în mod tradițional, aflați repede de... articol complet

Somon cu mazăre

Data:16.12.2013

Dacă peștele miroase a apă de mare sau a curat, înseamnă că nu-i pe gheață de prea multă... articol complet

Sarmale cu arpacaș și prune uscate

Data:14.12.2013

Îmi plac sarmalele cu carne de porc, nu vă mint. Le prefer însă pe cele cu vită, parcă se... articol complet

Sos de lămâie pentru pește și alte legume

Data:13.12.2013

Am primit rețeta de la Tătaru, care a învățat-o de la un mare bucătar, via internet. Am... articol complet

Frigănele

Data:12.12.2013

Ce mai poți inventa nou pentru micul dejun (masă care-mi revine spre prgătire în mai toate... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]