bucatariamea

1

Bucataras
incepator

HUNEDOARA

Bucataras din 04.07.2010

RETETE6
PRIETENI1
Retete

Inghetata de kiwi

In Dulciuri la 4 Sep 2010

 Se curata kiwi de coaja si se pune intr-un blender,adaugam iaurtul,zaharul si inghetata de vanilie.Le mixam pe toate timp de 1-2 minute,punem intr-o caserola si dam la congelator. Dupa ce s-a inghetat o putem servi cu mare placere.Este o inghetata foarte buna,plina de vitamine si...

Ciorba de burta

In Supe/Ciorbe la 21 Iul 2010

Rasolul de vita se spala bine si se pune pe fundul unei oale,dupa care punem burta de vita,o lingura de sare si apa cit sa acopere bine oasele si burta.Se pune la fiert la foc mic pina se desprinde carnea de os.Se scot oasele,se ia carnea de pe ele si punem carnea in oala.Se adauga legumele...

Ciuperci pane

In Aperitive / Garnituri la 20 Iul 2010

Se aleg ciuperci mari si sanatoase.Se curata de pielita,se indeparteaza codita,se spala si se presara cu sare si piper.Se lasa cam o jumatate de ora sa-si traga sare,iar dupa aceea se dau prin faina.ou batut,pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti pina devin aurii.Se scot pe servetele...

Saratele fragede

In Aperitive / Garnituri la 5 Iul 2010

Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Faina se amesteca bine cu untura si margarina,pina se obtine un aluat sfarimicios.Se adauga galbenusurile frecate cu sare,drojdia inmuiata in lapte,smintina si se framinta un aluat care se intinde pe planseta de lucru,se unge cu oul batut,se...

Desert cu iaurt

In Prajituri la 5 Iul 2010

Iaurtul se imparte in doua,intr-o parte punem nessul si 12 linguri de zahar,iar in cealalta parte punem zaharul vanilat si 12 linguri de zahar.Curatam fructele daca sint proaspete si le taiem,iar daca sint din compot le punem la scurs. Gelatina o punem la inmuiat in apa rece  conform...

Tort cu 2 creme de ciocolata

In Torturi la 5 Iul 2010

Albusele se bat bine cu un praf de sare,se adauga zaharul si se bat in continuare pina se topeste zaharul,iar dupa aceea adaugam galbenusurile.Faina,budinca,cacaoa si praful de copt se amesteca toate la un loc, se adauga peste albusele batute spuma si se amesteca de jos in sus pina la...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Cea mai bună zi pentru tine o să fie într-o joi,când, la ora 20.12, afli că ai câştigat la 5 din 40 cu numerele 20, 12, 32, 8 şi încă unul, ce ti se va arăta în spuma de la cafeaua de dimineaţă în fix ziua ta de naştere.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]