Saratele fragede

de bucatariamea in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2010 | 40005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina
  • 200 gr. untura
  • 250 gr. margarina
  • 3 galbenusuri
  • 1 ou intreg
  • 3 lingurite de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingura de smintina
  • 100 ml. lapte
  • drojdie cit o nuca mai mare
  • susan,mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele fragede:

Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Faina se amesteca bine cu untura si margarina,pina se obtine un aluat sfarimicios.Se adauga galbenusurile frecate cu sare,drojdia inmuiata in lapte,smintina si se framinta un aluat care se intinde pe planseta de lucru,se unge cu oul batut,se presara susan sau mac si se rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mici.Se taie aluatul bastonase,se pun in tava pe hirtie de copt si se coc la foc tare 20-25 minute.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

nadina73 1

07.07.2010, 00:57

si eu fac tot cam asa sant minunate ,felicitari arata foarte bine,nota 10 si aicichiar de mult timp nu am facut saratele

marieta 1

07.07.2010, 02:06

bune tare!!eu cred ca se poate inlocui untura cu unt gras,si vor fi cam la fel de fragede !!

Mihaela11_jo 1

27.11.2010, 08:09

Foarte fine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi cu branza