Ciuperci pane

de bucatariamea in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2010 | 7226 vizualizari

 

O reteta usor de facut foarte buna si foarte gustoasa,iar pentru prepararea ei avem nevoie de urmatoarele:

 

INGREDIENTE

  • ciuperci (eu am folosit champignon)
  • oua
  • faina alba
  • pesmet 
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Se aleg ciuperci mari si sanatoase.Se curata de pielita,se indeparteaza codita,se spala si se presara cu sare si piper.Se lasa cam o jumatate de ora sa-si traga sare,iar dupa aceea se dau prin faina.ou batut,pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti pina devin aurii.Se scot pe servetele absorbante de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

silvi0ara 1

21.07.2010, 01:13

Si mie imi plac,doar ca nu ma prea impac cu pesmetul la prajit.

jolygina 1

21.07.2010, 01:40

nu am mancat dar cu siguranta am sa incerc si eu

Ubulika 1

21.07.2010, 08:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tocinei de cartofi cu branza sarata