![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Tocanita de cartofi cu costita de miel
Se caleste ceapa in putin ulei,pasta de ardei si sare , cand e calita, se pune carnea spalata in prealabil,si se lasa sa fiarba ,intre timp curatam cartofii ,ii spalam si ii taiem in cubulete mai mari sau mai mici ,dupa plac. Cand e aproape fiarta carnea ,punem cartofii si completam cu...
Mancare chinezeasca(putin modificata)
Morcovul se fierbe ,sa fie doar pe jumatate fiert ,brocoli se opareste in apa cu putina sare,intre timp se taie ceapa julien ,prazul rondele(dar fara frunzele verzi) ardeiul in fasii lunguiete,pastele se pun la fiert si ele in apa cu sare . Intr-o cratita(neaparat de fonta) se pune la foc si...