
publicat la 28.12.2024
publicat la 28.12.2024
publicat la 28.07.2024
Cea mai bună zi pentru tine o să fie într-o joi,când, la ora 20.12, afli că ai câştigat la 5 din 40 cu numerele 20, 12, 32, 8 şi încă unul, ce ti se va arăta în spuma de la cafeaua de dimineaţă în fix ziua ta de naştere.
Bucataras.ro
[email protected]
Bomboane naturale cu curmale si nuci
Scoateti samburii din curmale. Mixati curmalele, cu nucile, scortisoara si sarea pana obtineti o pasta. Umpleti o forma de bomboane in silicon cu pasta obtinuta si dati la rece o noapte. A 2-a zi scoateti-le din forma si ambalati-le in hartiute de bomboane. Degustati-le cu o cafea...
Unt din pere cu nuci de caju
Curatati perele si taiati-le cubulete. Puneti-le intr-o oala pe foc cu vanilia si fierbeti-le . Se vor transforma treptat in piure . Gatiti pana cand apa lor se va evapora complet. Amestecati. Daca lasa prea multa apa le puteti scurge sau gati mai mult. Dupa 20 de minute, le-am...
Unt de arahide de casa
Incepeti prin prajirea arahidelor. Amestecati arahidele cu uleiul si sarea inainte de a le praji. Le puteti praji intr-o tigaie sau la cuptor pe o placa acoperita cu hartie de copt la 175°C. Le-am facut la tigaie. Surveiati sa nu se arda si amestecati sa se prajeasca...