Se ameteca putin lapte caldut cu drojdia si putina faina si 2 linguri de zahar se lasa sa cresca ,apoi se toarna peste faina si se pun sarea,galbenusurile,zaharul si coaja de lamaie si vaniliile si se framanta bine ,sa fie un aluat mai moale ,apoi se lasa la dospit sa isi dubleze...
Am pregatit din aluat de cozonac (vezi aici reteta) o foaie pe care am pus-o intr-o tava rotunda ,dupa care am pus o coronita impletita (tot din aluat)apoi se pune crema de branza si apoi o cruce din aluat
Crema: am amestecat bine branza cu badidora sa fie mai fina si apoi am...
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Cozonac pufos cu nuca si rahat
Se ameteca putin lapte caldut cu drojdia si putina faina si 2 linguri de zahar se lasa sa cresca ,apoi se toarna peste faina si se pun sarea,galbenusurile,zaharul si coaja de lamaie si vaniliile si se framanta bine ,sa fie un aluat mai moale ,apoi se lasa la dospit sa isi dubleze...
Pasca cu branza si stafide
Am pregatit din aluat de cozonac (vezi aici reteta) o foaie pe care am pus-o intr-o tava rotunda ,dupa care am pus o coronita impletita (tot din aluat)apoi se pune crema de branza si apoi o cruce din aluat Crema: am amestecat bine branza cu badidora sa fie mai fina si apoi am...