Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Tg Mures
Bucataras din 25.06.2010
se pune laptele la fiert in ceaun de tuci, sa nu se prinda se adauga zaharul tos si cel vanilat cand laptele s-a incalzit se pune orezul se amesteca bine cu telul, sa nu se prinda se lasa pe foc vreo 10-15 min, pana se fierbe orezul ...
publicat la 10.09.2011
Lumina are o viteza mai mare decat sunetul. De aceea unii oameni iti vor parea sclipitori pana deschid gura.
Voturi:20
Voturi:9
Voturi:31
In cont 29
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:04
de Constelatialeu 9
ieri la 10:43
de vasimur 4
pe 29.08 la 16:08
pe 29.08 la 13:57
pe 29.08 la 11:55
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
gaby_gabytza 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
angyb 1
Valentina_vali 1
cristi1980 1
roxikris 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Orez cu lapte, mere si dulceata de cirese amare
se pune laptele la fiert in ceaun de tuci, sa nu se prinda se adauga zaharul tos si cel vanilat cand laptele s-a incalzit se pune orezul se amesteca bine cu telul, sa nu se prinda se lasa pe foc vreo 10-15 min, pana se fierbe orezul ...