Cornuri umplute

de AlexJ in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2011 | 10514 vizualizari

 

Cu singuranţă în orice zonă locuiți există un așa zis magazin "de la colț " sau magazin de cartier, garaj ..etc... Şi în acest magazin cu siguranță veți găsi cornuri simple proaspete în fiecare zi...nu știu de ce , dar așa este pe la noi...
Mama mea făcea cele mai bune cornuri umplute , de fapt încă le mai face ... și de fiecare dată
le mâncăm cu aceeași poftă... Este cina ideală...
Aşa că am găsit şi cumpărat de la colț niște cornuri ...

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cornuri
  • brânză de vaci
  • cașcaval ras
  • salam
  • șuncă
  • smântână
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri umplute:

Nu știu exact gramajele deoarece am făcut totul după ochi , așa că nu există să fie vreun ingredient prea mult sau prea puțin. Faceți totul după pofta inimii sau după ce găsiți prin frigider.

In primul rând tăiați cornurile în 2 și scobiți afară tot miezul.   Miezul cornului se pune într-un vas împreună cu toate ingredientele mărunțite bine, mai puțin smântâna. Veți obține un amestec destul de tare. Acum este momentul să adăugați și smântâna , astfel încât să obțineți o pastă suficient de moale pentru a putea fi folosită la umplerea cornurilor.  Gustați amestecul obținut și adăugați ceea ce vi se pare că lipsește.( poate putina ceapa verde sau poate usturoi????). Este ca atunci când faceți Sandwich-uri calde dar în altă formă. Preîncălziți cuptorul la 180 grade. Cornurile astfel umplute se așează pe o  tavă pentru cuptor în care a-ți întins niște hârtie de copt . Pe suprafața fiecărui corn se pun câteva feliuțe de unt , după care se dau la cuptor vreo 10 min.

Când sunt gata devin foarte crocante. Sunt extraordinare, sunt simple de făcut , nu necesită mult efort şi nici cunoștințe culinare .  Cina ideală pentru copii si nu numai !!!!!
Sa aveți poftă !!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

AlexJ 1

14.04.2011, 08:05

si eu am incercat tot felul de variante...toate sunt la fel de bune...

jolygina 1

14.04.2011, 09:48

vreau si eu

kukibella 1

14.04.2011, 11:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu sunca