![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 21.04.2013
publicat la 21.04.2013
publicat la 21.04.2013
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Humus reteta
Humus reteta Punem nautul la inmuiat 12 ore dupa care il lasam la fiert in oala sub presiune 40 de minute. Dupa ce a fiert, il strecuram si il lasam putin la racit apoi il frecam putin cu mainile pana scapam de coji . In robotul de bucatarie adaugam nautul fiert si curatat , ingredientele...
Pilaf sarbesc
Calim legumele (ceapa, morcovii, ardeii, si ciupercile) .Cand acestea s-au calit, adaugam orezul si il calim si pe acesta impreuna cu legumele. Punem totul intr-un vas yena, mai adanc , turnam supa de legume, adaugam frunzele de dafin si dam la cuptor la 180 de grade pentru 40 de minute....
Mancare de fasole verde
Calim ceapa in 3 linguri de ulei , apoi adaugam ardeiul gras tocat marunt. Dupa 3 minute punem fasolea verde si adaugam apa cat aproape sa o acopere. Punem si delicatul si o lasam sa fiarba. Cand fasolea e aproape fiarta se pune bulionul amestecat in prealabil cu 2 linguri de faina....