Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.03.2011
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...
mai multe
publicat la 22.10.2014
Voturi:28
Placa de tocat fata-verso
Perie de pantofi
Rola de folie pentru prajituri
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 21.02 la 14:01
pe 21.02 la 13:05
pe 21.02 la 10:56
de Panacris 9
pe 20.02 la 14:38
pe 19.02 la 12:27
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
oanapl
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
"AkbarMashti" Inghetata traditionala Iraniana cu shofran,fistic si apa de trandafir.
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...