
publicat la 20.06.2015
publicat la 04.01.2015
publicat la 04.01.2015
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Paste cu sunca si branza Emmentaler
Se pun 2l de apa cu sare intr-o cratita. Se lasa sa dea un clocot. Se adauga pastele. Se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se lasa 10 minute sa fiarba, amestecand din cand in cand, apoi se opreste flacara. Acoperim oala cu un capac si o lasam 10 minute acoperita. Intre...
Spaghete cu piept de pui si sos de gogosari
Intr-o cratita mai inalta punem apa si sare ,apoi lasam pe aragaz pana incepe apa sa clocoteasca.Adaugam pastele ,lasam sa mai dea cateva clocote, amestecam din cand in cand,apoi oprim flacara si acoperim cratita cu un capac.Lasam cratita acoperita 15 minute . Intre timp ,spalam...
Budinca de paste cu sunca si branza de capra
Se pun 2l de apa cu sare intr-o cratita. Se lasa sa dea un clocot. Se adauga pastele. Se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se lasa 10 minute sa fiarba, amestecand din cand in cand, apoi se opreste flacara. Acoperim oala cu un capac si o lasam 10 minute acoperita. Intre timp...
Tortellini umplute cu jambon si smantana
Se pun 2l de apa cu sare intr-o cratita. Se lasa sa dea un clocot. Se adauga tortellini. Se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se lasa 10 minute sa fiarba, amestecand din cand in cand, apoi se opreste flacara. Acoperim oala cu un capac si o lasam 10 minute acoperita. Intre timp smantana o...