lili

1

Bucataras
incepator

Dej

Bucataras din 25.10.2009

RETETE127
PRIETENI129
Retete / Mancaruri de post

Cartofi spirala

In Mancaruri de post la 28 Aug 2011

Luam cartoful si infingem batul de frigaruie in el si incepem de la un capat sa taiem cartoful. Ii punem la prajit si ii condimentam. Sunt foarte buni cu mujdei de usturoi.

Mancare de vinete cu usturoi

In Mancaruri de post la 3 Aug 2011

Vinetele le spalam bine, le stergem si le taiem felii.Feliile le prajim in ulei, dupa care le asezam intr-o cratita. Usturoiul il dam prin presa si il amestecam cu apa si vegeta.Acest amestec il turnam in cratita peste vinete si le punem la fiert cca.10 minute, amestecand un pic sa se patrunda...

Salata de fasole

In Mancaruri de post la 5 Dec 2010

Fasolea o fierbem bine. Dupa ce este fiarta o strecuram si o amestecam cu ceapa taiata julien, cu ulei si cu putin otet.La final adaugam patrunjelul taiat marunt.

Ghiveci de legume

In Mancaruri de post la 4 Aug 2010

Se taie cubulete, le calim putin si le punem la fiert.Dupa ce sunt fierte adaugam orezul si il lasam la fiert 10 minute dupa care oprim focul si lasam vasul acoperit.

Tocanita de rosii

In Mancaruri de post la 4 Aug 2010

Daca avem rosii le punem la fiert. Dupa ce s-au fiert bine  pasam rosiile . Separat punem la prajit (dar nu tare ) ceapa cu o lingura de faina.Cand e  prajita adaugam pasta obtinuta de la rosii cu putina zeama in care au fiert sau punem pasta de rosii. Adaugam ardeiul, vegeta si la...

Fasole verde cu usturoi sau Pastai "aite"

In Mancaruri de post la 28 Iul 2010

Se curata si se taie bucatele fasolea, se opareste cu apa fierbinte si apoi se pune la fiert cu sare, vegeta si o ceapa. Se inabusa in ulei putin usturoi , apoi se adauga fasolea fiarta.  Se opreste focul si se adauga daca mai e nevoie putina sare. Pofta buna.

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 05.11.2019

Mini focaccia

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Nu te stradui sa-ti arati intelepciunea!Daca ai intelepciune,ea se va exprima singura,fara sa depui nici un efort....

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

ULTIMELE COMENTARII

nbaulan

http://omeglechat.love/ is an anonymous social networking platform where users can engage in text and video chats with strangers worldwide. It offers a unique way to meet new people and share thoughts without the need for an account. To use Omegle, simply visit the website, choose between text or video chat options, and start conversing with random users. The effects of Omegle can be both positive and negative; it promotes global friendships but can also expose users to inappropriate content or cyberbullying. Overall, it’s a fun way to connect, but users should exercise caution and prioritize their safety while online.

Aperitiv tartine cu crema de branza si somon afumat

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]