publicat la 15.12.2013
publicat la 15.12.2013
publicat la 15.12.2013
În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
Bucataras.ro
[email protected]
Clatite pufoase reteta cu nuca si gem de pere
Clatite pufoase reteta Se bate oul spuma, se adauga laptele batut si se amesteca bine. Se pune si uleiul, apoi se toarna continutul plicului si se omogenizeaza bine compozitia. Se presara nuca pisata si se amesteca cu o lingura. Se incinge tigaia, se toarna un pic ulei si se rumenesc...
Placinta cu mere
Aluatul: se amesteca uleiul cu apa si drojdia si se adauga faina pana se obtine un aluat elastic care se imparte in doua. Se curata merele de samburi si se rad si se amesteca intr-un bol cu zaharul, scortisoara si zaharul vanilat. Se intinde o foaie, se inteapa cu furculita din loc in loc,...
Tavalite
Blatul: galbenusurile se mixeaza cu ulei, apa minerala, apoi se adauga faina,cacao, praf de copt,esenta si se incorporeaza cu albusurile batute spuma cu un praf de sare. Se da la cuptor. Se scoate , se raceste si se portioneaza. Siropul :se da totul pe foc mic, apoi in clocot, timp in care se...
Prajitura cu frisca, iaurt si capsuni
Blatul: se mixeaza ingredientele in ordinea enumerata,se toarna compozitia intr-o tava si se da la cuptor. Cand s-a racit se taie pe din doua. Crema:frisca se prepara conform instructiunilor de pe cutie, se adauga intaritorul si apoi iaurtul si se lasa la frigider circa 30 minute. Gelatina...