Ficatei la ceaun

de madalinanicoleta in Ficat, 15 Dec 2013 | 5689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pasare
  • sare,piper
  • 100 ml apa
  • un strop ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei la ceaun:

Se curata ficateii de pielite, se spala si se pun intr-o sita la scurs. Se pun in ceaun si se intorc pe-o parte si pe alta pana prind o culoare. Se pune apa peste ficatei, se acopera cu un capac si se lasa la foc mediu. Cand apa aproape a scazut se adauga un strop de ulei ,sare si piper dupa gust si se mai lasa inca 10 minute pe foc. Se pot servi cu usturoi si mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]