
publicat la 15.12.2013
publicat la 15.12.2013
publicat la 15.12.2013
Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de fasole cu conopida murata
Fasolea se alege si se spala bine, dupa care se pune la umflat in apa calda. Cand e gata umflata, se pune apa intr-o oala mare, se adauga sare si un strop de ulei. Cand apa incepe se fiarba se adauga fasolea scursa. Legumele se curata si se spala. Se taie ceapa fideluta mica si se pune in oala....
Ciorba de perisoare
Se curata si se spala legumele dupa care maruntim ceapa bine, morcovul, ardeiul si telina le taiem cubulete. Intr-o oala mare punem apa la fiert in care adaugam sare si un strop de ulei. Cand apa incepe sa fiarba adaugam ceapa, morcovul si telina taiate cubulete. Intre timp pregatim...