mihaelalalala

1

Bucataras
incepator

TORINO

Bucataras din 12.02.2014

RETETE14
PRIETENI220
Retete / Aperitive / Garnituri

Bruschetti al pomodoro

In Aperitive / Garnituri la 9 Iun 2014

- taiem painea feliute, de 1 cm grosime aproximativ; - le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt; - ungem feliile de paine cu ulei de masline; - dam tava la cuptor pt. 6-8 minute pana cand bruschetele devin rumene si crocante; - rosiile le taiem cubulete mici si le condimentam...

Frittata pizzaiola la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 30 Mai 2014

Batem bine ouale cu o furculita, adaugam smantana, mararul, sare si piper dupa gust. Amestecam totul, punem compozitia intro tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt si o dam la cuptor (180°) pentru 5 minute. Intre timp taiem rosiile felii, cascavalul bucatele si maslinele daca...

Dovlecei si vinete la gratar

In Aperitive / Garnituri la 6 Mai 2014

- Coacem dovleceii si vinetele pe gratar  - Dupa ce s-au racit incepem le condimentam - Punem intr-un castron un strat de dovlecei si vinete (jumate vinete, jumate dovlecei), un pic de ulei de masline, sare, otet si cateva feliute de usturoi (dupa gust) - Procedam in acelasi mod si...

Tort sarat cu spanac si ricotta

In Aperitive / Garnituri la 14 Apr 2014

Aluatul de foietaj l-am cumparat, dar il puteti face si in casa. UMPLUTURA: Amestecam spanacul taiat (dezghetat si scurs de apa) cu branza ricotta dupa care adaugam cele 2 oua, parmezanul (80 g), sare si piper dupa gust. Amestecam bine toate ingredientele. Pe primul foietaj presuram un...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 09.06.2014

Bruschetti al pomodoro

publicat la 09.06.2014

Plumcake cu ricotta si lamaie

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Astazi daca simti ca nu ti se acorda suficienta atentie, te porti ca un copil razgaiat ce esti! Plangi, bati din picior, arati cu degetul si zici doar “Vreau, vreau, vreau”!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]