Frittata pizzaiola la cuptor

de mihaelalalala in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2014 | 4912 vizualizari

 

O reteta simpla, rapida si gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 ml smantana lichida
  • marar dupa gust
  • sare si piper
  • 2 rosii mici
  • 100 gr bacon
  • 100 gr cascaval
  • 10 masline
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata pizzaiola la cuptor:

Batem bine ouale cu o furculita, adaugam smantana, mararul, sare si piper dupa gust. Amestecam totul, punem compozitia intro tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt si o dam la cuptor (180°) pentru 5 minute.

Intre timp taiem rosiile felii, cascavalul bucatele si maslinele daca sunt prea mari.

Daca compozitia de oua s-a intarit putin, scoatem tava din cuptor, punem deasupra toate ingredientele taiate si baconul rupt bucatele. Dam din nou totul la cuptor si mai lasam inca 10 minute pana cand frittata este gata.

Deasupra am decorat-o cu patrunjel.

 

TIPS-URI

1

Frittata pizzaiola poate fi servita calda sau rece;

2

Daca nu va place baconul puteti folosi si alte ingrediente precum wurstel, prosciutto sau salam romanesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata pizzaiola la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute festive de branza