publicat la 23.10.2024
publicat la 22.10.2024
publicat la 02.04.2024
Ceva cu nişte bani, o vizită neaşteptată şi o bucurie mai spre seară. Scuze, astăzi ni s-a îmbolnăvit specialistul in horoscop. Chiar n-ai recunoscut din prima stilul lui Nety?
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de pui cu smantana
Carnea o spalam si o taiem fasii lungi, iar legumele le curatam si le taiem marunt (mie imi place ca morcovul si pastarnacul sa le tai cubulete mici, dar se pot da si pe razatoare). Intr-o oala punem la fiert fasiile de carne cu putina sare si cand a inceput sa...
Bors de loboda
Spalam bine frunzele de loboda si le oparim 2-3 minute, apoi lasam la scurs pana se racesc. Taiem marunt toate legumele, cartofii ii taiem cubulete, patrunjeul si leusteanul le tocam si pe acestea marunt, iar loboda fasii. ...
Ciorba Radauteana
Carnea de pui o spalam si o punem in apa rece la foc, pana cand se ridica spuma deasupra! Intr-o alta oala, eu am folosim una sub presiune, punem cca. 3 litri de apa rece si asezam carnea de pui din prima oala, peste punem legumele, curatate, spalate si taiate in...
Ciorba de pui si ficatei
Carnea o portionam si o spalam bine, la fel si ficateii. Le punem in apa si dam sa dea cateva clocote, spumam daca este cazul si schimbam apa. Dupa ce a inceput din nou sa fiarba punem legumele taiate marunt, radacinoasele date pe razatoare mica si lasam sa fiarba cca. 15 minute, peste legume...
Bors de pasare
In primul rand, puiul il curatam si il desfacem pe bucati, il spalam cu apa rece si il punem la fiert intr-o oala. Cand fierbe luam spuma care se formeaza deasupra si peste adaugam legumele (fara cartofi) taiate marunt si lasam sa fiarba 10-15 minute, dupa care punem si cartofii taiati cubulete...
Ciorba cu afumatura
Pentru inceput am pus carnea la fiert si am luat spuma care s-a format deasupra. Dupa ce a fiert (nu in totalitate, deoarece mai fierbe cu legumele), am adaugat ceapa, ardeii, morcovul tocate marunt, si am mai lasat vreun sfert de ora, dupa care am pus si cartofii taiati cuburi, dupa care...