Cartofi aurii

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2010 | 5280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mici
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii:

Se curata cartofii si se taie felii mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Nu se lasa pana sunt foarte moi.

Se scurg de apa si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se pun la prajit in ulei de masline. Se intorc usor, ca sa nu se zdrobeasca.

Se servesc ca si garnitura la fripturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]