Piure de cartofi

de Bucataria_lui_Tavi in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2010 | 8367 vizualizari

 

Acest preparat reprezinta garnitura cea mai populara pentru fripturi si tocanite. Este usor de preparat si ai nevoie de foarte putine ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi potriviti;
  • 50 g unt;
  • o ceasca de lapte;
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi:

Preparare piure de cartofi:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare (cca. 20 de minute). Dupa au fiert (cand intra furculita usor in cartofi, inseamna ca sunt fierti), se scurg de apa si se paseaza. Se adauga untul si laptele, si se omogenizeaza.

Se serveste cald, ca garnitura la fripturi sau tocanite.

PREPARARE IN IMAGINI

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi in doua culori