Bucatarasul copiilor: Batoane de...
Postat de: Bucataras in PrajituriEste foarte simplu.. intr-o cratita se pun cam 250 g zahar si tot atata miere de albine.. se pun pe foc mediu pana dau un clocot.. Se ia de pe foc si se adauga tot cam 250 g unt de arahide (peanut...Citeste continuarea
Biscuiti deliciosi pentru copii
Postat de: Ioana in Mancare copiiFaina se adauga la urma, peste celelalte ingrediente amestecate. Eu nu am masurat-o, dar am pus in asa fel incat aluatul sa fie f moale, dar sa se si poata intinde cu facaletul. Puteti...Citeste continuarea
BRIOSE NEGRESE
Postat de: Sabina in PrajituriToate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Amestecam untul cu zaharul, mierea, zaharul vanilinat, coaja de lamaie si un praf de sare. Adaugam de rand ouale unul cate unul....Citeste continuarea
Budinca de clatite cu branza
Postat de: miha in DulciuriToate ingredientele pentru umplutura se mixeaza pana se obtine o crema fina. Se amesteca faina cu laptele caldut,se adauga zaharul,galbenusurile,untul topit si putina sare.La sfarsit albusurile...Citeste continuarea
Brăduleţ, brăduţ, tortuţ a la...
Postat de: Bucataras in TorturiPregatesti asa: -amesteci 200 g faina,migdalele si praful de copt!se mixeaza 6 albusuri cu 8 linguri de apa,apoi se adauga zaharul si galbenusurile pe rand!se adauga restul de faina...Citeste continuarea
Bucătăria lui Jamie: piersică...
Postat de: Bucataras in VitaSe toaca marunt, cu cutitul, rozmarin proaspat. Se pune intr-un mojar si se amesteca acolo cu putin ulei, sare si piper. Piersica se taie in doua jumatati si i se scoate simburele, apoi este...Citeste continuarea
Barcute cu ciuperci
Postat de: miha in Aperitive / GarnituriCiupercile spalate si curatate de pielite se fierb in apa cu sare,dupa care se lasa la scurs. Usturoiul pisat il amestecam cu maioneza. Ciupercile le tocam marunt (eu le-am pus la robot),dupa...Citeste continuarea
Bulz ca la Bran
Postat de: Simo in Aperitive / GarnituriPentru o masura de malai grisat (ca sa scapi de probleme si asteptare) trebuie 2 1/2 masuri de apa. Apa cu sare se pune pe foc si in momentul in care fierbe se toarna malaiul incet incet...Citeste continuarea
Budincă a la Mihaela cu brânză...
Postat de: Mihaela in DulciuriAm fiert in apa cu putina sare niste taietei (cred ca erau in jur de 250g) si i-am scurs. Cam vreo 300g branza de vaci am amestecat cu 3 oua de data asta (data trecuta am pus numai 2 ca atat...Citeste continuarea
Biluţe de ciocolată
Postat de: miealex in DulciuriSe amesteca toate ingredientele. Apoi se creeaza bilutele si se dau prin zahar pudra. Se lasa la rece 2-3 ore dupa care pot fi servite. Optional: deasupra se pot...Citeste continuarea
Bomboane Raffaelo
Postat de: Bucataras in DulciuriSe mixeaza untul cu zaharul pudra vanilat pana ce obtinem o spuma. Se adauga si laptele praf, nuca de cocos (50 g) si foile de napolitane maruntite bine. Se fac bilute si se pune o migdala...Citeste continuarea
Brownies cappuccino
Postat de: Oana in DulciuriSe incinge cuptorul si se tapeteaza o tava cu hartie de copt ( 20×20 cm). Eu am facut cantitate dubla, asa ca tava mea e mai mare :) Se topesc la foc mic ciocolata, untul si nessul dizolvat,...Citeste continuarea