Bascute dulci

de Sabina in Prajituri, 22 Mai 2009 | 6741 vizualizari

 

O reteta delicioasa

 

INGREDIENTE

Aluat:
  • 800g faina
  • 400ml lapte
  • 2 oua
  • 50g drojdie proaspata
  • o lingura zahar
  • 50 ml ulei
Umplutura de branza:
  • 500g branza de vaci dulce
  • 4 oua
  • esenta de rom
  • coaja de lamaie
  • 150g zahar (sau dupa gust)
  • stafide
  • sare
  • un ou pentru uns
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bascute dulci:

Din ingredientele pentru aluat se face un aluat care se lasa la dospit apoi se portioneaza si de formeaza bilute care se pun in tava tapetata cu hartie si se la sa din nou la crescut. Intre timp se amesteca branza cu oua, zahar, coaja de lamaie, esenta, stafide si un praf de sare. Dupa ce au crescut se composteaza fiecare biluta cu fundul unei pahar, iar in locul format se pune compozitia de branza. Se ung bascutele cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Se pudreaza cu zahar. Sunt super bune!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bascute dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de vanilie si frisca