Bomboane

de Sabina in Prajituri, 19 Mai 2009 | 10251 vizualizari

 

Un desert simplu, rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de chec cu cacao (de preferat mai uscat)
  • o mana generoasa nuca
  • o lingurita scortisoara
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 50 grame nuca de cocos
  • 50 grame nuca de cocos (pentru tavalire)
  • o ceasca de lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane:

Faramitam feliutele de chec, adaugam nuca si cescuta de lapte, scotiroasa si zaharul vanilinat. Amestecam bine toate ingredientele. Formam bilute din aceasta compozitie, pe care mai apoi le tavalim prin nuca de cocos (eu am amestecat nuca alba si nuca galbena).

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]