Mici
Postat de: Bucataras in Mancaruri cu carneCarne de vita - ceafa sau pulpa - 1 kilogram si 200 grame de grasime. Se amesteca de doua ori prin masina de tocat. In paralel se pregateste miez de piine (de marimea unei lamii) imbibat in...Citeste continuarea
Muschiulet de porc la cuptor, cu...
Postat de: Oana in PorcMuschiuletul de porc l-am curatat bine si apoi l-am taiat feliute, dar nu de tot si l-am asezat intr-un vas de iena. Alaturi am pus doi cartofi mari, spalati si curatati, taiati pe lung si apoi...Citeste continuarea
Merluciu pane cu sos de capere si...
Postat de: Oana in PesteSosul cu lamaie si capere poate fi folosit si cu friptura de pui. E simplu de facut: se topeste jumatate de pachet de unt, apoi se adauga zeama si pulpa de la o lamaie, 3 linguri cu capere, sare,...Citeste continuarea



















