Peltea de gutui
Postat de: RODIMUR in Dulceata / GemSe aleg gutui mai mici, galbene, nu foarte coapte și fără defecte. Se spală bine gutuile pentru a elimina puful, se șterg cu un prosop curat și apoi se feliază, fără a îndepărta...Citeste continuarea
Piure de fasole aromat cu carnati...
Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri de legumeFasolea o curatam de impuritati si o lasam intr-un castron cu apa rece peste noapte. Apa in care a stat o aruncam si o inlocuim cu alta, in cratita in care fierbem...Citeste continuarea
Pate de casa din ficat de pui si...
Postat de: Oana in FicatPentru inceput, ia ficateii de pui curatati in prealabil, spalati si scursi de apa si pune-i la fiert in lapte cu putina sare, la foc potrivit. Aduna din cand in cand spuma care se formeaza....Citeste continuarea
Pizza prosciutto cu blat Alka Pizza...
Postat de: Bucataras in PizzaSe da pe razatoare cascavalul; Se intinde ketchup-ul pe blatul de pizza; Se adauga cascavalul pe blat; Prosciutto se rupe si se adauga pe toata suprafata blatului; Se introduce in...Citeste continuarea
Placinta cu carne pentru Halloween
Postat de: AlexTeacher in Mancaruri cu carneIncepe cu aluatul. Adauga 260 g de faina in bolul unui robot de bucatarie si pastreaza 100 g pentru mai tarziu. Peste faina pune sarea si zaharul. Asaza atasamentul de framantat si amesteca...Citeste continuarea
Pulpe de pui in manta de sunculita...
Postat de: merisor67 in PuiCurățăm usturoiul și îl pisăm cu foarte puțină sare. Nu punem sare multă pentru că șunculița este sărată. Frecăm usturoiul cu puțin ulei de măsline, apoi adăugăm...Citeste continuarea
Pui la cuptor cu mirodenii...
Postat de: Satisfyyourcravings in PuiSe portioneaza puiul in 8 bucati. Carcasa se poate folosi la o supa. Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Se adauga bucatile de intr-un bol si se adauga sare, piper si 2...Citeste continuarea
Paste la cuptor cu carne tocata si...
Postat de: Satisfyyourcravings in PasteSe preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare, apoi se scurg si se pastreaza pana la momentul folosirii. ...Citeste continuarea
Platou de legume la gratar
Postat de: AnaDavid in Mancaruri de legumeSe taie legumele felii de 5 mm si se stropesc cu putin ulei de masline. Incalziti bine gratarul de aragaz si gatiti legumele pana se rumenesc. Puneti frumos legumele pe un platou de...Citeste continuarea
Pui la gratar cu sos barbeque
Postat de: AnaDavid in PuiTăiați puiul în bucăți, puneti sare, piper și sosul de bbq. Acoperiti cu foi trasparenta si lăsați cel putin o ora în frigider pentru a se marina bine. Aprindeti grătarul...Citeste continuarea
Piept de rata cu legume la tigaie
Postat de: oanapl in RataÎncepi prin a scoate pieptul de rață din frigider cu măcar o oră înainte de a-l pregăti. În felul acesta carnea va ajunge treptat la temperatura camerei. Crestezi cu...Citeste continuarea
Pui marinat cu iaurt si ienibahar
Postat de: eumimi in PuiMai intai amestecam iaurtul cu condimentele in afara de ienibahar. Adagam carnea de pui ( copanele, pulpe sau piept) si amestecam bine. Dam la frigider pentru 1 ora. Topim untul intr-o...Citeste continuarea
Pita greceasca
Postat de: AnaDavid in PiineTopim drojdia cu 100 ml din apa cu zahar si lasam sa creasca in volum. Apa trebuie sa fie calduta. Pregatim faina, adaugam sarea si amestecam. Facem loc in centru si adaugam...Citeste continuarea
Parmigiana de vinete- melanzane...
Postat de: AnaDavid in Mancaruri de legumeTaiați vinetele felii groase de 1/2 cm, se pun pe un gratar peste o tava si se pune sare peste. Se lasa cel putin 30 de minute sa piarda apa in exces. Se usuca bine si se sterg de sare...Citeste continuarea
Pesto cu busuioc
Postat de: AnaDavid in SosuriSe incepe cu usturoiul si putin sare, se piseaza pana devine pasta. Se adauga muguri de pin si se piseaza pana devin o pasta. Se pun frunzele de busuioc cu o lingura de ulei si continuam sa...Citeste continuarea
Pizza cu piept de pui
Postat de: abetina in PizzaSe pune faina in vas, se adauga laptele dulce caldut ca apa de vara, putina sare si drojdia topita in lapte, un ou, margarina si se face un aluat suficient de tare; spre final, se...Citeste continuarea
Pate de ficatei de pui
Postat de: AnaDavid in FicatIntr-o tigaie se pune ulei de masline, usturoi, cimbru, salvie și rozmarin si se lasa sa se incalzeasca. Cand usturoiul începe să schimbe culoarea, se elimina totul și se lasă doar...Citeste continuarea
Pui pe sticla - beer can chicken
Postat de: AnaDavid in PuiAmestecam semințe de muștar, semințe de chimen, sare, piper, oregano si se macina pentru a deveni praf. Folosim intai putin ulei de masline și apoi amestecul de condimente pentru acoperi...Citeste continuarea
Pastrav somonat la cuptor
Postat de: AlexTeacher in PastravPune pestele intr-o tava de cuptor cu hartie de copt. Cresteaza in 3 locuri pielea pestelui pe fiecare parte. Taie marunt usturoiul verde si pune putin in fiecare...Citeste continuarea
Paste cu pui la cuptor
Postat de: Oana in PastePentru inceput taie ceapa si usturoiul marunt, iar pieptul de pui cuburi. Pune uleiul la incins intr-o tigaie si soteaza ceapa si usturoiul. Adauga carnea si lasa pe foc pana scade si puiul este...Citeste continuarea
Placintele cu pui
Postat de: Oana in PuiPentru inceput pregateste aluatul. Freaca drojdia cu zaharul pana devine lichida. Amesteca faina cu sarea, pune uleiul si amesteca cu o lingura pana obtii mici firimituri, apoi adauga drojdia si...Citeste continuarea
Paste cu rosii si ciuperci
Postat de: xana in PasteTaiem ciupercile si un catel de usturoi in felii si le calim intr-o tigaie cu putin ulei de masline pana se rumenesc usor. Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, timp de 2-3 minute. Dam...Citeste continuarea
Paste de casa
Postat de: xana in PastePunem faina pe suprafata de lucru sau intr-un castron si o amestecam cu sarea. Facem o gaura in mijloc unde adaugam ouale batute si uleiul de masline si incepem sa amestecam cu o furculita pana la...Citeste continuarea
Pleurotus in sos de rosii cu piure...
Postat de: Valclaudia in Mancaruri de postCuratam cartofii, ii spalam, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert cartofii, scurgem apa in care au fiert, pastram 1 cana din aceasta apa pentru ca vom avea...Citeste continuarea
Paste cu varza si Cabanos
Postat de: Satisfyyourcravings in PasteSe feliaza Cabanosul, ceapa si usturoiul se toaca, iar varza se taie julienne. Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-o tigaie incapatoare, la foc mediu si se adauga salamul. Se prajeste...Citeste continuarea
Paste cu ton si ciuperci
Postat de: oanapl in PenneÎncepi prin a pune o oală cu apă la fiert. Când apa a început să fiarbă, pui sare și apoi pastele. Fierbi pastele conform indicațiilor de pe ambalaj, amestecând din...Citeste continuarea
Pulpa de pui umpluta cu legume si...
Postat de: AlexTeacher in PuiIntr-un castron incapator, pune morcovul ras, ardeii, carnea de porc si usturoiul, rondelele de masline, ciupercile, cascavalul si patrunjelul, si asezoneaza cu boia, cimbru uscat, sare si...Citeste continuarea
Paine irakiana (Samoon)
Postat de: ctlina in PiinePregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, un pic de apa calduta si 2 linguri de faina. Lasam sa-si dubleze volumul. In castronul unde formam aluatul, punem faina, maiaua, sarea si uleiul....Citeste continuarea
Pizza cu nuci, pere si gorgonzola
Postat de: momo121 in PizzaIntr-un bol, punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute, pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul de masline. Amestecam cu...Citeste continuarea
Poulet en Cocotte Bonne Femme by...
Postat de: Satisfyyourcravings in PuiSe soteaza baconul intr-o cratita din fonta, potrivita si pentru cuptor, impreuna cu 1 lingura de unt, 2-3 minute, pana devine auriu. Se transfera pe prosoape de hartie lasand grasimea in...Citeste continuarea
Pulpe superioare de pui in sos de...
Postat de: vasimur in PuiSe spală bine pulpele. Se curăță ceapa și usturoiul și se spală. Se taie ceapa mărunt, la fel și usturoiul. Se toarnă ulei într-o cratiță, se pune ceapa la prăjit,...Citeste continuarea
Paine cu masline si mozzarella
Postat de: AdrianUdrea in PiineSe cerne faina intr-un vas si se face o adancitura la mijlocul ei unde se pun drojdia si zaharul. Se adauga putina apa calduta peste drojdie si zahar si se amesteca pana acestea se lichefiaza,...Citeste continuarea
Pepeni verzi murati in saramura
Postat de: vasimur in MuraturiSe spală pepenii, merele, castraveții, gogonelele și ardeiul iute și se pun la scurs. Între timp, se curăță morcovii, usturoiul, țelina și hreanul și se spală bine. Ardeiul...Citeste continuarea
Pulpe de rata la cuptor cu busuioc...
Postat de: gurita_ta2005 in RataPulpele de rata se curata bine de grasime, se clatesc si se usuca cu un servet de bucatarie. Le condimentam si le crestam, punem felii de usturoi si frunze de busuioc si le asezam intr-o tava...Citeste continuarea
Pui pe paine
Postat de: AlinaChirita Ex Pasarel in PuiAmestecati faina cu apa, drojdia, sarea, zaharul si uleiul. Lasati aluatul la crescut aproximativ o ora. Dupa ce a crescut, intindeti aluatul cu mana intr-o forma rotunda de tort (cu pereti...Citeste continuarea
Piept de pui cu smantana si galuste...
Postat de: RODIMUR in PuiPieptul de pui se dezosează, se spală bine și se lasă la scurs, după care se feliază. Se curăță cele două cepe, se spală, se șterg cu un prosop de hârtie și apoi se taie...Citeste continuarea
Pizza fetelor
Postat de: amalia01 in PizzaAluatul de pizza il asezi in tava unsa cu ulei. Asezi bobitele de mozzarella pe marginea aluatului si acoperi bine. Ungi aluatul cu ketchup, apoi asezi restul ingredientelor. Dai la cuptorul...Citeste continuarea
Piept de pui umplut cu legume
Postat de: oanapl in PuiSpeli pieptul de pui și îl usuci bine cu un prosop de hârtie, apoi crestezi pieptul de pui, pentru a obține niște buzunărele, fără a tăia până jos. Condimentezi carnea cu...Citeste continuarea
Placinta cu carne de pui
Postat de: abetina in Mancaruri cu carneMod de preparare pentru aluat: Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune oul, untul si laptele dulce, caldut in care s-a pus drojdia, sarea si s-au omogenizat bine. Se framanta...Citeste continuarea
Pizza Summer
Postat de: ancutsa in PizzaMai intai, pregatim aluatul: se dizolva drojdia in apa calduta, se amesteca bine cu zaharul si putina faina. Se adauga restul ingredientelor: ulei, sare, oregano, restul de apa si...Citeste continuarea
Pui cu sos de lamaie
Postat de: Satisfyyourcravings in PuiSe preincalzeste cuptorul la 210 grade Celsius. Se prajeste puiul in ulei, intr-o tava/ tigaie mare, pana cand bucatile devin aurii. Se adauga coaja de lamaie si oregano, apoi vinul, sare...Citeste continuarea
Piept de pui umplut si sos de...
Postat de: Constelatialeu in PuiMai intai, taiem si batem pieptul de pui in asa fel incat sa obtinem o bucata mare pe care sa o putem rula. Presaram sare si piper, apoi asezam felii din piept de porc afumate si felii de cascavea...Citeste continuarea
Pulpa de rata confiata si varza calita
Postat de: AlexTeacher in RataTaie grasimea in exces a pulpei de rata. N-o arunca ! O poti topi la foc mic si s-o pastrezi foarte bine in frigider. Pune pulpele intr-o tava si stropeste-le bine cu vinul rosu. Rupe apoi...Citeste continuarea
Pui in sos de rosii cu ciuperci si...
Postat de: katty in PuiSpalam carnea de pui si o scurgem bine. Tocam ceapa marunt, ardeii ii taiem feliute subtiri. Ciupercile le spalam, le stergem bine si le taiem lamele putin mai grosute. In uleiul incins, punem...Citeste continuarea
Pizza de casa
Postat de: CofetariiBucatari in PizzaAluat: Punem faina cu sarea intr-un bol, amestecam drojdia cu apa si o turnam peste faina. Apoi incepem sa formam aluatul. Punem uleiul in aluat si continuam sa-l framantam. Putem sa mai punem...Citeste continuarea
Pui la cuptor cu cartofi dulci si...
Postat de: Satisfyyourcravings in PuiSe preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Se toaca Chorizo, se decojeste usturoiul si se adauga in vasul unui blender, impreuna cu frunzele de rozmarin, cubul concentrat, otetul...Citeste continuarea
Pulpe de pui cu dovlecei
Postat de: katty in PuiSpalam pulpele, le scurgem bine si le dam cu sare si piper. Le punem la prajit in uleiul de masline pe ambele parti, pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe o farfurie... In uleiul...Citeste continuarea
Prajitura cu foi si gem de prune
Postat de: sufletista in DulciuriPrunele le scoatem samburi,adaugam zaharul si batonul de scortisoara,punem la fiert pana ce se ingroasa(cca 1 ora la foc mic spre mediu)lasam sa se raceasca foarte bine,scoatem batonul de...Citeste continuarea
Pulpe pe pat de sare grunjoasa cu...
Postat de: Valclaudia in PuiAm preincalzit cuptorul la 200 grade. Am asezat sarea grunjoasa in tava in strat uniform, pulpele le-am clatit sub jet de apa rece si am indepartat pielea. Am condimentat carnea...Citeste continuarea
Piept de pui cu legume si sos de soia
Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carneTaiem pieptul de pui in fasii mici si il temperam cu sare,piper, usturoi, ulei de masline si putin vin alb. Se lasa cateva ore sa se marineze si sa se intrepatrunda aromele...Citeste continuarea