A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Peltea de gutui

Postat de: RODIMUR in Dulceata / Gem

Se aleg gutui mai mici, galbene, nu foarte coapte și fără defecte. Se spală bine gutuile pentru a elimina puful, se șterg cu un prosop curat și apoi se feliază, fără a îndepărta...Citeste continuarea

Piure de fasole aromat cu carnati...

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri de legume

       Fasolea o curatam de impuritati si o lasam intr-un castron cu apa rece peste noapte. Apa in care a stat o aruncam si o inlocuim cu alta, in cratita in care fierbem...Citeste continuarea

Pate de casa din ficat de pui si...

Postat de: Oana in Ficat

Pentru inceput, ia ficateii de pui curatati in prealabil, spalati si scursi de apa si pune-i la fiert in lapte cu putina sare, la foc potrivit. Aduna din cand in cand spuma care se formeaza....Citeste continuarea

Pizza prosciutto cu blat Alka Pizza...

Postat de: Bucataras in Pizza

Se da pe razatoare cascavalul; Se intinde ketchup-ul pe blatul de pizza; Se adauga cascavalul pe blat; Prosciutto se rupe si se adauga pe toata suprafata blatului; Se introduce in...Citeste continuarea

Placinta cu carne pentru Halloween

Postat de: AlexTeacher in Mancaruri cu carne

Incepe cu aluatul. Adauga 260 g de faina in bolul unui robot de bucatarie si pastreaza 100 g pentru mai tarziu. Peste faina pune sarea si zaharul. Asaza atasamentul de framantat si amesteca...Citeste continuarea

Pulpe de pui in manta de sunculita...

Postat de: merisor67 in Pui

Curățăm usturoiul și îl pisăm cu foarte puțină sare. Nu punem sare multă pentru că șunculița este sărată. Frecăm usturoiul cu puțin ulei de măsline, apoi adăugăm...Citeste continuarea

Pui la cuptor cu mirodenii...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se portioneaza puiul in 8 bucati. Carcasa se poate folosi la o supa. Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Se adauga bucatile de intr-un bol si se adauga sare, piper si 2...Citeste continuarea

Paste la cuptor cu carne tocata si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Paste

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.  Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare, apoi se scurg si se pastreaza pana la momentul folosirii. ...Citeste continuarea

Platou de legume la gratar

Postat de: AnaDavid in Mancaruri de legume

Se taie legumele felii de 5 mm si se stropesc cu putin ulei de masline.  Incalziti bine gratarul de aragaz si gatiti legumele pana se rumenesc. Puneti frumos legumele pe un platou de...Citeste continuarea

Pui la gratar cu sos barbeque

Postat de: AnaDavid in Pui

Tăiați puiul în bucăți, puneti sare, piper și sosul de bbq. Acoperiti cu foi trasparenta si lăsați cel putin o ora în frigider pentru a se marina bine. Aprindeti grătarul...Citeste continuarea

Piept de rata cu legume la tigaie

Postat de: oanapl in Rata

Începi prin a scoate pieptul de rață din frigider cu măcar o oră înainte de a-l pregăti. În felul acesta carnea va ajunge treptat la temperatura camerei. Crestezi cu...Citeste continuarea

Pui marinat cu iaurt si ienibahar

Postat de: eumimi in Pui

Mai intai amestecam iaurtul cu condimentele in afara de ienibahar. Adagam carnea de pui ( copanele, pulpe sau piept) si amestecam bine. Dam la frigider pentru 1 ora. Topim untul intr-o...Citeste continuarea

Pita greceasca

Postat de: AnaDavid in Piine

 Topim drojdia cu 100 ml din apa cu zahar si lasam sa creasca in volum. Apa trebuie sa fie calduta. Pregatim faina, adaugam sarea si amestecam. Facem loc in centru si adaugam...Citeste continuarea

Parmigiana de vinete- melanzane...

Postat de: AnaDavid in Mancaruri de legume

Taiați vinetele felii groase de 1/2  cm, se pun pe un gratar peste o tava si se pune sare peste. Se lasa cel putin 30 de minute sa piarda apa in exces. Se usuca bine si se sterg de sare...Citeste continuarea

Pesto cu busuioc

Postat de: AnaDavid in Sosuri

Se incepe cu usturoiul si putin sare, se piseaza pana devine pasta. Se adauga muguri de pin si se piseaza pana devin o pasta. Se pun frunzele de busuioc cu o lingura de ulei si continuam sa...Citeste continuarea

Pizza cu piept de pui

Postat de: abetina in Pizza

   Se pune faina in vas, se adauga laptele dulce caldut ca apa de vara, putina sare si drojdia topita in lapte, un ou, margarina si se face un aluat suficient de tare; spre final, se...Citeste continuarea

Pate de ficatei de pui

Postat de: AnaDavid in Ficat

Intr-o tigaie se pune ulei de masline, usturoi, cimbru, salvie și rozmarin si se lasa sa se incalzeasca. Cand usturoiul începe să schimbe culoarea, se elimina totul și se lasă doar...Citeste continuarea

Pui pe sticla - beer can chicken

Postat de: AnaDavid in Pui

Amestecam semințe de muștar, semințe de chimen, sare, piper, oregano si se macina pentru a deveni praf. Folosim intai putin ulei de masline și apoi amestecul de condimente pentru acoperi...Citeste continuarea

Pastrav somonat la cuptor

Postat de: AlexTeacher in Pastrav

Pune pestele intr-o tava de cuptor cu hartie de copt. Cresteaza in 3 locuri pielea pestelui pe fiecare parte. Taie marunt usturoiul verde si pune putin in fiecare...Citeste continuarea

Paste cu pui la cuptor

Postat de: Oana in Paste

Pentru inceput taie ceapa si usturoiul marunt, iar pieptul de pui cuburi. Pune uleiul la incins intr-o tigaie si soteaza ceapa si usturoiul. Adauga carnea si lasa pe foc pana scade si puiul este...Citeste continuarea

Placintele cu pui

Postat de: Oana in Pui

Pentru inceput pregateste aluatul. Freaca drojdia cu zaharul pana devine lichida. Amesteca faina cu sarea, pune uleiul si amesteca cu o lingura pana obtii mici firimituri, apoi adauga drojdia si...Citeste continuarea

Paste cu rosii si ciuperci

Postat de: xana in Paste

Taiem ciupercile si un catel de usturoi in felii si le calim intr-o tigaie cu putin ulei de masline pana se rumenesc usor. Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, timp de 2-3 minute. Dam...Citeste continuarea

Paste de casa

Postat de: xana in Paste

Punem faina pe suprafata de lucru sau intr-un castron si o amestecam cu sarea. Facem o gaura in mijloc unde adaugam ouale batute si uleiul de masline si incepem sa amestecam cu o furculita pana la...Citeste continuarea

Pleurotus in sos de rosii cu piure...

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Curatam cartofii, ii spalam, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert cartofii, scurgem apa in care au fiert, pastram 1 cana din aceasta apa pentru ca vom avea...Citeste continuarea

Paste cu varza si Cabanos

Postat de: Satisfyyourcravings in Paste

Se feliaza Cabanosul, ceapa si usturoiul se toaca, iar varza se taie julienne.  Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-o tigaie incapatoare, la foc mediu si se adauga salamul. Se prajeste...Citeste continuarea

Paste cu ton si ciuperci

Postat de: oanapl in Penne

Începi prin a pune o oală cu apă la fiert. Când apa a început să fiarbă, pui sare și apoi pastele. Fierbi pastele conform indicațiilor de pe ambalaj, amestecând din...Citeste continuarea

Pulpa de pui umpluta cu legume si...

Postat de: AlexTeacher in Pui

Intr-un castron incapator, pune morcovul ras, ardeii, carnea de porc si usturoiul, rondelele de masline, ciupercile, cascavalul si patrunjelul, si asezoneaza cu boia, cimbru uscat, sare si...Citeste continuarea

Paine irakiana (Samoon)

Postat de: ctlina in Piine

Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, un pic de apa calduta si 2 linguri de faina. Lasam sa-si dubleze volumul. In castronul unde formam aluatul, punem faina, maiaua, sarea si uleiul....Citeste continuarea

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Postat de: momo121 in Pizza

        Intr-un bol, punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute, pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul de masline. Amestecam cu...Citeste continuarea

Poulet en Cocotte Bonne Femme by...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se soteaza baconul intr-o cratita din fonta, potrivita si pentru cuptor, impreuna cu 1 lingura de unt, 2-3 minute, pana devine auriu. Se transfera pe prosoape de hartie lasand grasimea in...Citeste continuarea

Pulpe superioare de pui in sos de...

Postat de: vasimur in Pui

Se spală bine pulpele. Se curăță ceapa și usturoiul și se spală. Se taie ceapa mărunt, la fel și usturoiul. Se toarnă ulei într-o cratiță, se pune ceapa la prăjit,...Citeste continuarea

Paine cu masline si mozzarella

Postat de: AdrianUdrea in Piine

Se cerne faina intr-un vas si se face o adancitura la mijlocul ei unde se pun drojdia si zaharul. Se adauga putina apa calduta peste drojdie si zahar si se amesteca pana acestea se lichefiaza,...Citeste continuarea

Pepeni verzi murati in saramura

Postat de: vasimur in Muraturi

Se spală pepenii, merele, castraveții, gogonelele și ardeiul iute și se pun la scurs. Între timp, se curăță morcovii, usturoiul, țelina și hreanul și se spală bine. Ardeiul...Citeste continuarea

Pulpe de rata la cuptor cu busuioc...

Postat de: gurita_ta2005 in Rata

Pulpele de rata se curata bine de grasime, se clatesc si se usuca cu un servet de bucatarie. Le condimentam si le crestam, punem felii de usturoi si frunze de busuioc si le asezam intr-o tava...Citeste continuarea

Pui pe paine

Postat de: AlinaChirita Ex Pasarel in Pui

Amestecati faina cu apa, drojdia, sarea, zaharul si uleiul. Lasati aluatul la crescut aproximativ o ora. Dupa ce a crescut, intindeti aluatul cu mana intr-o forma rotunda de tort (cu pereti...Citeste continuarea

Piept de pui cu smantana si galuste...

Postat de: RODIMUR in Pui

Pieptul de pui se dezosează, se spală bine și se lasă la scurs, după care se feliază. Se curăță cele două cepe, se spală, se șterg cu un prosop de hârtie și apoi se taie...Citeste continuarea

Pizza fetelor

Postat de: amalia01 in Pizza

Aluatul de pizza il asezi in tava unsa cu ulei. Asezi bobitele de mozzarella pe marginea aluatului si acoperi bine. Ungi aluatul cu ketchup, apoi asezi restul ingredientelor. Dai la cuptorul...Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu legume

Postat de: oanapl in Pui

Speli pieptul de pui și îl usuci bine cu un prosop de hârtie, apoi crestezi pieptul de pui, pentru a obține niște buzunărele, fără a tăia până jos. Condimentezi carnea cu...Citeste continuarea

Placinta cu carne de pui

Postat de: abetina in Mancaruri cu carne

Mod de preparare pentru aluat:    Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune oul, untul si laptele dulce, caldut in care s-a pus drojdia, sarea si s-au omogenizat bine. Se framanta...Citeste continuarea

Pizza Summer

Postat de: ancutsa in Pizza

  Mai intai, pregatim aluatul: se dizolva drojdia in apa calduta, se amesteca bine cu zaharul si putina faina. Se adauga restul ingredientelor: ulei, sare, oregano, restul de apa si...Citeste continuarea

Pui cu sos de lamaie

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se preincalzeste cuptorul la 210 grade Celsius.  Se prajeste puiul in ulei, intr-o tava/ tigaie mare, pana cand bucatile devin aurii. Se adauga coaja de lamaie si oregano, apoi vinul, sare...Citeste continuarea

Piept de pui umplut si sos de...

Postat de: Constelatialeu in Pui

Mai intai, taiem si batem pieptul de pui in asa fel incat sa obtinem o bucata mare pe care sa o putem rula. Presaram sare si piper, apoi asezam felii din piept de porc afumate si felii de cascavea...Citeste continuarea

Pulpa de rata confiata si varza calita

Postat de: AlexTeacher in Rata

Taie grasimea in exces a pulpei de rata. N-o arunca ! O poti topi la foc mic si s-o pastrezi foarte bine in frigider. Pune pulpele intr-o tava si stropeste-le bine cu vinul rosu. Rupe apoi...Citeste continuarea

Pui in sos de rosii cu ciuperci si...

Postat de: katty in Pui

Spalam carnea de pui si o scurgem bine. Tocam ceapa marunt, ardeii ii taiem feliute subtiri. Ciupercile le spalam, le stergem bine si le taiem lamele putin mai grosute. In uleiul incins, punem...Citeste continuarea

Pizza de casa

Postat de: CofetariiBucatari in Pizza

Aluat: Punem faina cu sarea intr-un bol, amestecam drojdia cu apa si o turnam peste faina. Apoi incepem sa formam aluatul. Punem uleiul in aluat si continuam sa-l framantam. Putem sa mai punem...Citeste continuarea

Pui la cuptor cu cartofi dulci si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.  Se toaca Chorizo, se decojeste usturoiul si se adauga in vasul unui blender, impreuna cu frunzele de rozmarin, cubul concentrat, otetul...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu dovlecei

Postat de: katty in Pui

Spalam pulpele, le scurgem bine si le dam cu sare si piper. Le punem la prajit in uleiul  de masline pe ambele parti, pana se rumenesc frumos. Le scoatem  pe o farfurie... In uleiul...Citeste continuarea

Prajitura cu foi si gem de prune

Postat de: sufletista in Dulciuri

Prunele le scoatem samburi,adaugam zaharul si batonul de scortisoara,punem la fiert pana ce se ingroasa(cca 1 ora la foc mic spre mediu)lasam sa se raceasca foarte bine,scoatem batonul de...Citeste continuarea

Pulpe pe pat de sare grunjoasa cu...

Postat de: Valclaudia in Pui

Am preincalzit  cuptorul la 200 grade. Am asezat sarea grunjoasa in tava in strat uniform, pulpele le-am clatit sub jet de apa rece si am indepartat pielea. Am condimentat carnea...Citeste continuarea

Piept de pui cu legume si sos de soia

Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carne

  Taiem pieptul de pui in fasii mici  si il temperam cu sare,piper, usturoi, ulei de masline si putin vin alb. Se lasa cateva ore sa se marineze si sa se intrepatrunda aromele...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]