Piure de cartofi bicolor

de Razvan Constantinescu in Mancaruri de legume, 11 Ian 2018 | 4695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Piure mov:
  • 250 g cartofi mov
  • apa cat sa ii acopere (150-200 ml)
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura ulei
  • Piure galben:
  • 300 g cartofi albi
  • apa cat sa ii acopere (200-250 ml)
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi bicolor:

Se curata cartofii de coaja, se spala si se pun in vase diferite. Se pune apa peste ei, cat sa ii acopere. Se adauga sarea si uleiul in fiecare vas. Se fierb cartofii, amestecand prin ei din cand in cand. Daca este necesar, se mai adauga apa.

Atunci cand cartofii sunt foarte bine fierti, iar apa este scazuta, acestia se iau de pe foc si se zdrobesc in vasul in care au fiert.

Pentru servire se combina cele doua culori de piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi bicolor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti