Acordeon cu sunca si dovlecei

de Mutulica in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2017 | 4944 vizualizari

COMENTARII (20)

Merisor 1

06.01.2017, 22:21

Culoare si savoare la tine-n farfurie!
Asa ceva-mi place si mie!

RuxyRux 1

06.01.2017, 22:35

O, ce bine arata! Cred ca este tare gustos preparatul! Nota 10 cu felicitari!

MotanLaOale 1

06.01.2017, 22:42

bun bun

Bucataras Diana 1

06.01.2017, 23:31

yammy

Mutulica 1

07.01.2017, 07:36

Multumesc pentru aprecieri.E ceva simplu de facut , d-aia m-am incumetat.

simona72 1

07.01.2017, 09:47

Felicitari!

dantes 1

07.01.2017, 09:59

Super!

Rahela Velicu 1

07.01.2017, 10:20

mirela0911 1

07.01.2017, 10:30

Tare apetisant arata!

Panacris 1

07.01.2017, 12:59

Mutulica 1

07.01.2017, 13:43

Saru-mana!

Rocsi 1

07.01.2017, 20:32

Simplu, bun si gustos!

miki_a 1

07.01.2017, 22:14

A ieșit foarte bine! La mulți ani!

diaconta 1

07.01.2017, 23:16

ne si canti pana servim noi?

Mutulica 1

08.01.2017, 06:27

Va multumesc pentru aprecieri!Din pacate, nu stiu sa cant la niciun instrument si nici nu am voce.Am doar ureche muzicala.

kytz 1

08.01.2017, 13:05

mihaelar63 1

09.01.2017, 02:24

Mie-mi place Interesanta si ideea congelarii rosiutelor . Trebuuie sa incerc si eu . Vara se intampla ca am prea multe

Mutulica 1

09.01.2017, 06:17

Saru-mana!!

Xandrinne 1

10.01.2017, 22:31

Mutulica 1

11.01.2017, 16:05

saru-mana!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj