Aluat de baza pentru tarte dulci

de T I M E A in Dulciuri, 7 Apr 2014 | 9847 vizualizari

COMENTARII (28)

T I M E A 1

08.04.2014, 19:58

Soryna igredientele sunt exacte. Eu am pus si 220 si 240 depinde foarte mult de faina folosita, de aceea am pus o marja. Dar crede-ma ca chiar daca pui 220 sau 240 la un aluat de acest gen nu o sa ai probleme. E atat de simplu de facut inca nu ai cu ce sa dai gres. Eu toata viata am facut dupa cum am crezut eu, nu am respectat niciodata o reteta 100% pentru ca vad clar ce mai e nevoie in momentul in care fac ceva. Daca vrei folosesti reteta, daca nu, nu Am dat mai mult decat lux de amanunte tocmai ca sa se inteleaga ce e nevoie Ar trebui sa vezi cum fac bucatarii zic 2 linguri de ulei dar ei toarna efectiv din sticla, clar ca nu sunt exact 2 linguri. Asa ca sa iti fac o parere ca la unele ingrediente pur si simplu vezi tu cat e nevoie. Asa e si la faina la aluaturi

MOKUSKA 1

24.04.2014, 16:24

Favorit 100%, asa fac si eu Timi aluatul ...cu aproximatie . Minunata reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si aluat fraged